Last news in Fakti

28 Септември, 2023 12:19 37 902 48

Тони Димитрова защити Петя Дикова: Срамът не е за нея! (СНИМКА)

  • тони димитрова-
  • петя дикова-
  • защита-
  • вики от мастило-
  • деца-
  • невъзпитани

Новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради невъзпитаните деца на Виктория Терзийска, предизвика вълна от реакции в социалните мрежи

Новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради невъзпитаното поведение в ефир от страна на децата на певицата Виктория Терзийска, обиколи за часове публичното пространство, предизвиквайки вълна от реакции. Най-горещо обаче, както обикновено, е в социалните мрежи, където и Тони Димитрова открито подкрепи Петя Дикова.

"Че каква е вината на Петя? Какво да направи? Да ги изгони? Срамът не е за нея!... Как да се справи? Поставете се на нейно място! Как бихте постъпили? Аз също щях да се смутя, то беше ужасно. Жалко!", такъв коментар написа под публикация с въпросната новина Тони Димитрова и отприщи серия от реакции и на други учудени от тв казуса.

"Интересно Дикова каква вина има? На страницата на Вики Терзийска имаше безброй негативни коментари и тя твърдеше, че проблем с децата ѝ Няма ! Така, че проблемът явно Е за Вики", пише под коментара на певицата потребител. А друг признава:

"Аз напуснах училище, на 3 минути отсреща, постоянно място, заради такива невъзпитани и неуправлаяеми деца и техните претенциозни родители....В пубертета вече положението става отчайващо".

"То като ѝ видиш морала на Терзийска, ти става ясно!", пък гласи поредната реакция, пише още "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А каво са виновни Децата?

    60 37 Отговор
    Казали са Истината!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЕВРОНЮЗ

    119 4 Отговор
    😂 😂 😂. Напротив това са наследнците на елита и интелигенцията на бългерията. Трябва постоянно да са на екран и простолюдието да се учи как да възпитава собствените.
  • 4 Хейт

    127 8 Отговор
    Вината е в това, че познава много добре Вики и знае много добре нейните дечица що за стока са. Ама пак ги е поканила в предаване на живо, където простотията не може да се редактира. Можеше да е репортаж на запис, ама нейсе. Аз ли да уча простите телевизионери как се прави предаване?
  • 5 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    80 18 Отговор
    Тати Дикоф ще я назначи в телевизията на олигарсите, Евра Ком...
  • 6 танкист

    23 20 Отговор
    Маалей,к ва уста има тая руса сладурчинкаааа! Направо е моят размер на твърдо.
  • 7 ристю

    26 3 Отговор
    Аз пък мразя мухи и комари! Дано не е твърде животинско.
  • 8 Соваж бейби

    38 7 Отговор
    Какво е станало ,защо няма видео на сеира и коя е певицата и децата ?!на колко години са нищо не разбрах само се пише за Тони Димитрова и коментара и.Изходили се до тоалетна в студиото,събули си гащите какво

    Коментиран от #33

  • 9 Децата

    48 11 Отговор
    не са отговорни за действията, но за сметка на това са искрени и казват каквото мислят или каквото са чули от възрастните.
  • 10 Прави са децата

    52 4 Отговор
    Втв е наистина отвратителна телевизия която има невероятната способност да привлича и маниполира зрителите.В разговор с непознат човек винаги разбирам ако е зрител на този канал по начина на изразяване

    Коментиран от #11

  • 11 Соваж бейби

    47 7 Отговор

    До коментар #10 от "Прави са децата":

    Ако са казали че е смотана програма и не струва заедно с водещите им какво лошо има ?Казали са истината ,изразили са си децкото мнение .Децата не лъжат а казват какво мислят,когато човек расте се научава да лъже ,лицемерничи ..мазник ,предател .И са огледало на родителите повтаря и прави автоматично това което вижда в къщи,не знае как да се държи в обществото взема родителите за пример.

    Коментиран от #40

  • 12 ИВАН

    70 10 Отговор
    А бе каква джурналистка е Дикова-назначена на хранилка-ако беше толкова кадърна щеше да работи в Англишя-и нейният велик световно-неизвестен писател и той на хранилка-айде холан-една мрънкаща гевезана, нали я видяхме в БИГ БРАДЪР
  • 13 Анонимен

    57 11 Отговор
    Истината е че освен бнт, нищо друго не е истинска телевизия, предавания с едни и същи, гледайте бнт, има предавания за всеки вкус, не пошлост и чалгария.

    Коментиран от #16

  • 14 Съдията Дред

    56 5 Отговор
    Хайде, хайде, тя Вики ни е ясна, ама и Петя да не не прави на невинна жертва, спомняме си колко драпаха и майка и баща и, докато не я уредят на добре платена работа в телевизия, щото ако трябва да работи, ще умре от глад. Можеше да си поговори преди ефир с хлапетата, и да разбере, че не трябва да ги пуска в студиото. Ама това може да го направи професионалист, не момичето на мама и тати

    Коментиран от #25

  • 15 така ли

    22 2 Отговор
    мазна бучва...Къш....

    Коментиран от #18

  • 16 Псевдоним

    20 5 Отговор

    До коментар #13 от "Анонимен":

    И Евроком не е лоша.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ХАРИ

    22 3 Отговор
    ФАКТИ ТОВА Е МНОГО СТАРА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ИНТРИГИ?!
  • 20 ТОДОР

    28 2 Отговор
    От време оно децата казват винаги истината!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 ха ха Хо

    36 4 Отговор
    И защо пък Петя Дикова трябва да работи непременно в телевизия?гОлЕм рев на някой като му изстине удобното местенце в безсмислено предаване.Като е толкова велика журналистка да излезе на свободна практика.
  • 22 ПОПРАВКА

    25 3 Отговор
    Факти ставате смешни влизаме в октомври а това е от юни а децата на тази възраст не лъжат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 23 До тук

    27 21 Отговор
    Само до някъде съм съгласна с Тони. Доколкото прочетох, Пипи и Терзийска са приятелки и тя Петя, много добре е познавала поведението на децата. Непрофесионално е, че точно тях е поканила. Но иначе е прекрасна водеща и е добре да се върне.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Идън

    36 1 Отговор

    До коментар #14 от "Съдията Дред":

    А Вики за какво ги е завела в студиото- нито предаването е детско, нито студиото е детско заведение, в което децата да прекарат известно време забавлявайки се по подходящ детски начин.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Патурко

    16 6 Отговор
    Една Калинка и Куха Поцинкова кофа по-малко в телевизията на Бойко! Такива като нея бездарнички с връзки трябва да се изселват от София в посока северозапада та да види тогава: Кон Боб Яде ли?!?
  • 28 Василева

    24 7 Отговор
    Едно време при комунузма с връзки се пласираха навсякъде. Сега пак е същото. Какви ли не некомпетентни и арогантни типове, с претенции за друго мнение се появяват по всички медии. Едва ли Дикова не е знаела какви деца е поканила? Ако не е знаела това не говори добре за начина й на работа.
  • 29 Виновни са те, виновни са, и още как...

    10 8 Отговор
    Как не ги е срам да плещят такива простотии за най-обичаната и уважавана родна телевизия, и то на живо, в национален ефир!!!??!?!! Трябва родителите им по-често да ги пошляпват по дупетата, че да се научат на ред и дисциплина, и да уважават труда на възрастните хора, макар и да са малки, за да го разберат и оценят. Че сега малко прекалено отпуснати и разлигавени ми се струват от разпуснатото, либерално възпитание на майка им, която им позволява да правят каквото си искат, и да беснеят като малки, диви зверчета на хората по телевизиите, и да им развалят авторитета и имиджа с лъжи и глупости. БТВ е изключително уважавана, обичана и почитана от мен телевизия, в която работят най-големите професионалисти в България - режисьори, тонрежисьори, сценаристи, монтажисти, оператори, статисти, гримьори и др. Това са хора, учили с години в най-престижните американски университети за професиите, които работят в момента, и да се обижда работата им по този просташки, циничен начин, е повече от неуместно и това, че са деца, по никакъв начин не ги оправдава за неадекватното им поведение. И, какво означава това "Казали са били истината"? Каква истина са казали!? Това, което те са казали не е никаква истина, а скръбна обида и клевета за телевизия БТВ и всички хора, работещи в нейния екип. Няма да се учудя, ако самата Вики от мастило има това мнение за тях и първа е споделила това мнение, когато са си били у тях си, а децата случайно са го чули и моментално са попили чутото ка
  • 30 Виновни са те, виновни са, и още как...

    7 11 Отговор
    То попита гъба, и после са пресъздали чутата информация 1:1 на живо в национален ефир пред цяла България, за което Петя няма АБСОЛЮТНО никаква вина. Тя не живее заедно с тях, откъде да знае, че децата на тая са такива неконтролируеми изроди!? Мен ако питате не Петя да изгонят от предаването, а на Вики и малките ѝ гадни паразитчета да забранят да се появяват повече в шоуто ѝ, за да не мърсят повече чистото име и имидж на великата телевизия БТВ, създадена с постоянен труд и професионализъм от чисти, трудолюбиви хора!!!
  • 31 Ана

    20 2 Отговор
    За възпитанието на децата са отговорни предимно и основно родителите. Като добавим и това , че са богоизбрани в частно училище, където всичко им е позволено. И спорният морал на мама, резултата е смях в ефир. То не е само това , което казват , а и елементарни неща , като това, че не се говори върху възрастните , и когато си поканен и ти покажат къде да стоиш сядаш там. Уважение, Изслушване .Липсващи екстри
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Певицата е Виктория Терзийска

    25 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    вокалист на грипа "Мастило"! Децата й спретнали ужас и шок за водещата на предаване на живо. Все пак децата трябва да се възпитават без значение чии са. Терзийска оттам нататък с този цирк ще си остане в историята!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Виктория

    7 0 Отговор
    Пръдня
  • 37 КочоСпаламарката

    4 7 Отговор
    Искам да купя Петито на парапет.Може u oтзад ,а може и отпред.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Торпедо

    18 4 Отговор
    Беше крайно време да я изгонят тази непоносима лигла.Нетърпима е.Глезотии,наследени от майка й.Един професионалист щеше да замаже гафа с нещо по- предвидимо,умно и красноречиво.А Пепи гледаше тъпо и се усмихваше.Отврат!!!
  • 40 Ния

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Детското...Ехооо ...Првописааа
  • 41 Дани

    9 8 Отговор
    В случая не мисля че е голям гаф!! Децата са малки вероятно мама се е изтървала някой път когато се е провалила в кухнята стана като л..на!! Иначе бТВ почти не гледам!!! Още на български език ли предават?????
  • 42 Илиян

    15 6 Отговор
    Има толкова много красиви,талантливи и работоспособни журналистки,които достойно ще заместят този фандъкПетя Дикова.Добре са постъпили,като са я отстранили.Всяка грешка не трябва да се принизява и прощава.Това е добър пример,че всяко предаване трябва да бъде на висота,етика и професионализъм.Дисциплината е основният фундамент за привличане на зрители.
  • 43 Лили

    6 1 Отговор
    Има една прочута и известна българска поговорка Каквото посееш,това ще пожънеш."Пепи трябва добре да е запозната с българщината и да спазва моралните норми.
  • 44 Анонимна

    3 2 Отговор
    Аз мисля че децата нямат вина според мен ка се изнервили и не е ак веднага с нападките никой не им е казал да казват така все пак майката е известна и не и приятно на момичета което са родители ще кажат децата като са били малки дали са нямали такъв проблем
  • 45 От Варна

    6 3 Отговор
    Не ви прави чест да използвате такава снимка на Тони Димитрова! Тя е точна в преценката си и реагира принципно, както винаги. Не можеш да предвидиш поведението на гостите си, но ако излезеш умело от ситуацията, това е професионализъм! Петя Дикова има усещане за правилна връзка, като водеща. Камерата я обича, защото е мила и симпатична, възпитана и интелигентна. Тя отдавна се е дистанцирала професионално от известните си родители и само завистливите не могат да го проумеят!

    Коментиран от #46

  • 46 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "От Варна":

    Ти сигурно я познаваш Петя Дикова но ние я знаем само от телевизията да добре води но можеше да излезе от ситуацията но децата според мен по детски са реагирали
  • 47 Гос

    1 0 Отговор
    Много хубави дечица, поставени с майка си и позната в необичайна ситуация в студио с камери, декор. Действат напълно според възрастта си, а и по-добре, че не са спечени статични - малки деца са. Петя добре замаза положението и се получи много непринудена ситуация. Много се съмняваме наистина да са я преместили заради това интервю, ако е така, значи проблемът е в шефовете ѝ.
  • 48 Амиии

    2 0 Отговор
    Мисири и мисирки подхванаха темата без дори да проверят, че случката е от 4 юни... Евала за българския журнализъм!! Има няма три-четири месеца, и стопля😂👍👍