Необходими продукти:
- 4 скумрии
- 4 скилидки чесън
- 2 ч.л. горчица
- 2 с.л. зехтин
- 2 с.л. лимонов сок
- 1 връзка копър
Начин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да смесите в малка купа ситно нарязаният копър, чесънът, горчицата, зехтин, лимонов сок, сол и пипер.
Скумриите се почистват и се пълнят със сместа. Кожата леко се разрязва, за да се изпече по-равномерно. Ако остане смес, с нея рибите се намазват и от горе. Загрявате фурната на 200 градуса и печете рибата около 20 минути.
Сервирайте с гарнитура по избor, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Как се казва Скумрията?
Коментиран от #4
10:09 29.09.2023
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Ю р о ж е н д ъ р
10:19 29.09.2023
4 Скумрията е мъжка
До коментар #1 от "Как се казва Скумрията?":
Женските не понасят чесън.Коментиран от #5
10:23 29.09.2023
5 Е тогава и за Двете....
До коментар #4 от "Скумрията е мъжка":
По Един НевЧесън и Корав10:28 29.09.2023
6 Друго се е нещо тлъсто
11:09 29.09.2023
7 АБВ
12:32 29.09.2023
8 Стан-боцмана
Коментиран от #11
12:51 29.09.2023
9 Ехаааа
14:06 29.09.2023
10 Гочето
17:44 29.09.2023
11 Предник
До коментар #8 от "Стан-боцмана":
Ти пробвал ли си да печеш нещо с пресен девисил на фурна - стои като опечена джапанка май френд!19:13 01.10.2023