Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 10:58 2 582 4

Георги Стоянов е първият мъж, отпаднал от „Фермата“ 9

  • фермата-
  • елиминации-
  • отпадане-
  • риалити шоу-
  • иван и андрей

Три жени отпаднаха преди Георги от състезанието

Експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов е първият отпаднал мъж от деветия сезон на „Фермата: Нишката на живота“.

Преди него от предаването по bTV си тръгнаха три жени - поп фолк певицата Неделина Цанева, писателката Цветина Иванова и софтуерния инженер Моника Пепеланова. Така, само за месец, с мечтата да стигнат до финала се разделиха четирима участници.

Георги беше отстранен след гласуване на „Елбетица“, което се проведе непосредствено след елиминационния отборен дуел. В битките на Арената участникът не показа достатъчно сръчност и издръжливост, и съотборниците му се разделиха с него с мотива, че искат да запазят зеления тим силен. Въпреки че масово дадоха вота си срещу Георги, те се сбогуваха с него със сълзи на очи. Самият той също не скри емоциите си. „Щастлив съм, защото тук се запознах с уникални хора и създадох приятелства. За мен това е истинската победа. Преди да бъдем конкуренти и съперници, нека да бъдем хора“, каза риалити героят преди да се оттегли от състезанието за 100 000 лева.

Георги се би на Арената рамо до рамо със сервитьора Андрей Стефанов и дизайнера Сергей Панайотов от „Елбетица“. В най-оспорвания дуел до момента техни съперници бяха земеделецът Кенан Асил, собственикът на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров от „Канатица“. В края на сблъсъка разликата между победителя и победения беше само една точка.

В първата битка за два пендара Сергей от „Елбетица“ и Иван от „Канатица“ трябваше да пълнят огромни пясъчни часовници. Въпреки по-голямата си височина, представителят на червените се оказа по-бърз и координиран, и донесе победата на отбора си. Във втория сблъсък - коване на дъски по мост, Георги от „Елбетица“ се забави много, изкриви куп пирони и смаза ръката си с чука, и така даде голям аванс на съименника си от „Канатица“. Резултатът беше предвидим: още една точка за червените.

„Елбетица“ обаче използва шанса си за равенство в битката за три пендара. Андрей беше по-бърз при рязането на филия от греда и пренесе повече вода с менци от съперника си Кенан от „Канатица“, а резултатът стана 3 на 3. Зелените се изстреляха с още четири точки напред след като дадоха повече верни отговори на въпросите от Алманаха благодарение на Сергей и отличните му познания по история.

Кулминацията на дуела настъпи в щафетата за пет пендара. Участниците от всеки отбор трябваше да освободят от верига дървена стълба, да прекарат топки през метално препятствие и да стрелят с катапулт. „Канатица“ се справиха по добре на всеки пост, спечелиха дуела с 8 на 7 и си спестиха драматичната церемония, на която да гласуват за изгонването на свой играч.

Междувременно Мис България Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в битка за привилегия, се завърна в „Канатица“ с шина на крака. Рентгенова снимка показа, че няма счупване. Очаква още един преглед, след който ще стане ясно точно какво е състоянието ѝ и дали ще може да продължи пълноценно участие в предаването.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развалиха

    5 1 Отговор
    Предаването първите два, три сезона бяха добри, но след това развалиха всичко! Тези двамата заложиха не на игрите и традициите, а на интригите, клюките и драмите! Вече не става за гледане да го закриват! На всичкото отгоре докараха и тази Гунчева, която въобще не си е на мястото! Много е скучна и досадна за гледане!
  • 2 не го гледам заради тая

    5 1 Отговор
    А кога ще отпадне тая мериносова тъъъпа овца псевдо водеща сричаща с носов глас Гунчева?!
  • 3 До админа

    2 0 Отговор
    Публикувайте си новината, но без спойлери в заглавието! Супер е тъпо това, не може ли да разберете?
  • 4 Той

    1 1 Отговор
    Таа глупост някой гледа ли я??????