Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 11:23 1 113 1

Бионсе обяви нов филм след края на турнето "Ренесанс" в САЩ

  • бионсе-
  • филм-
  • трейлър-
  • турне

Певицата пусна и трейлър

Бионсе обяви нов филм след края на турнето "Ренесанс" в САЩ - 1
Снимкa: БГНЕС

Световното турне Renaissance започна през май в Стокхолм и включваше спирки в Париж, Лондон и Барселона, преди да пристигне в САЩ през юли.

Бионсе разкри, че филма е базиран на нейното световно турне. Той ще се появи по кината през декември.

"Renaissance: A Film By Beyoncé" ще отведе феновете зад кулисите на нейното турне.

Филмът ще акцентира върху пътуването на "Renaissance World Tour", от самото му начало - откриващото шоу в Стокхолм, Швеция - до големия финал в Канзас Сити, Мисури.

Певицата пусна и трейлър на филма в понеделник.

"Когато изпълнявам, не съм нищо друго освен свободна", казва тя, което може да се види в клипове от подготовката зад кулисите. "Целта на това турне беше да създадем място, където всеки е свободен и никой не е съден".

"Renaissance: A Film By Beyoncé" ще бъде открит в САЩ, Канада и Мексико на 1 декември, а на по-късен етап ще бъдат обявени и допълнителни градове. Филмът ще се прожектира в четвъртък, петък, събота и неделя, в продължение на най-малко четири седмици. Билетите в САЩ започват от 22 долара, а филмът ще се предлага в IMAX в AMC и Dolby Cinema в AMC, както и в други "маркови премиум широкоформатни екрани".

За момента Бионсе не е обявила дали филмът ще се разпространява и в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.