Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 13:45 4 302 10

Колко струва сватбената рокля на Златка Райкова?

  • златка райкова-
  • булчинска рокля-
  • сватба

Роклята е на известната азиатска дизайнерка Vera Wang

Приказната сватба на Златка Райкова и Карен Хачатрян се състоя преди две седмици, но шумът около събитието не затихва. Дори нещо повече - последователите ѝ живо се вълнуват от цената на празненството, марката на роклята и обувките.

Злати реши да повдигне завесата, признавайки, че цената на сватбата няма никакво значение, но не е 300 000 лева, както масово се шушнеше. Ясно е обаче, че тоалетът на булката не е претърпял компромиси - роклята е на Vera Wang, а обувките на Dolce&Gabbana. Азиатската дизайнерка прави едни от най-изкусните, фини и женствени булчински рокли, които са мечта на всяка жена, пише iwoman.bg. Най-семплите модели на бранда започват от 8000 долара и достигат космически суми - колкото малък апартамент в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 0 Отговор
    Доста плат е спестил шивача
  • 2 Съдията Дред

    12 0 Отговор
    Тая дали помни колко пъти е била булка? Прието е при последващ брак роклята да е скромна, и не изцяло бяла. На нея щеше да и отива тъмночервена
  • 3 попара

    18 0 Отговор
    Колко струва сватбената рокля на Златка Райкова? И НАС КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА????????? Вместо да се пуячат толкова,можеха да помогнат на бедни,болни хора,на детски градини,училища,пострадали от наводнението морски общини.
  • 4 Павел пенев

    11 0 Отговор
    Защо не питате колко струва сватбената рокля на пияната Калина,която е в музея заедно с гащите платени от Божидар Димитров?
  • 5 Тъно

    19 0 Отговор
    Всичко е фалш и лъжи като самата булка. Лошото е, че млади момичета искат да приличат и живеят като подобни. Както и те самите и дрехите и чантите на повечето са фалшиви ментета.
  • 6 Няма срам

    18 0 Отговор
    Да се появи в тази вулгарна булченска рокля пред Бог в Божия храм! Да си беше наметнала нещо пък после за купона ако ще и гола да се съблече. Тази опорочи всичко свято в този ден с начина по който изглеждаше.
  • 7 Пророчество на една възрастна

    8 4 Отговор
    жена преди десетина години:
    Българите и турците ще станат цигани, а циганите - българи и турци!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    10 1 Отговор
    Тоя е тенисист колкото един трамвай може да бъде тенисист. Какво обаче го хапе, та да вдига сватба чак с такъв парцал?
    И по-сериозен въпрос - отпадъците от НАП, които се заяждат буквално за стотинки с изрядните като мен, защо не попитат също колко струва тая сватба и най-вече отде са парите и платени ли са им данъците?