Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 15:19 1 885 6

Дженифър Лопес споделя, че се е чувствала „несигурна“ в тялото си

  • дженифър лопес-
  • тяло-
  • награди-
  • връчване-
  • несигурност

Дженифър разкри този факт по време на наградите Daytime Beauty

Дженифър Лопес споделя, че се е чувствала „несигурна“ в тялото си - 1
Снимкa: Shutterstock

Дженифър Лопес сподели, че се чувства "несигурна", след раждането на близнаците Макс и Еме през 2008 г., но треньорът ѝ Трейси Андерсън ѝ е помогнала да "отпразнува всяка версия" на тялото си.

Дженифър Лопес стана откровена за някои от следродилните предизвикателства, пред които се изправи, след като посрещна близнаците Макс и Еме Муниз, които вече са на 15 години, като благодари на треньора си Трейси Андерсън, че ѝ е помогнал да се върне във форма след раждането през 2008 г.

"Напоследък много мисля и преразглеждам миналите си версии, за да прегърна напълно себе си сега", обясни Дженифър, докато представяше на Трейси наградата за изключителни постижения във фитнеса на наградите за красота през деня на 1 октомври. "И си спомням колко много Трейси ме вдъхновяваше и насърчаваше да празнувам всяка версия на тялото си през годините и да продължа да се издигам, докато собственият ми живот и нужди се променят."

54-годишната изпълнителка си спомня: "Срещнах Трейси веднага след като родих близнаците си. Обадих ѝ се в момент, когато се чувствах несигурна и се чудех дали някога ще се върна към това, което бях преди – както правят повечето нови майки след раждането."

Трейси, която работи и с Ким Кардашиян и Дженифър Анистън, работи с Дженифър Лопес, за да възвърне не само страхотната ѝ фигура, но и увереността ѝ.

"Тя дойде в живота ми", отбеляза Джей Ло, „и ми помогна да осъзная, че мога да бъде по-силна, отколкото някога съм била."

Изпълнителката на "On the Floor", която се омъжи за Бен Афлек миналата година, сподели, че "няма лудост в нейните методи", а само отдаденост на здравословния начин на живот.

"Наистина мисля, че съм имала късмета да тренирам с много умни, умни хора и които наистина се интересуват от тяхното изкуство и тяхното дълголетие и способност да могат да правят това изкуство", казва Трейси ексклузивно пред E! Новини на червения килим на събитието в Лос Анджелис, основано от Мишел Елизабет. "Те знаят, че съм си свършила работата и знам какво правя."

Експертът по танцово кардио е добре запозната с "токсичната част от нашата култура", която подхранва несигурността на дамите и затова се опитва да я разруши.

"Не става въпрос за достигане до определен размер, за перфектна кожа, лъскава коса, определен размер сутиен или форма на дупето", обясни тя. "Става въпрос за нещо много по-дълбоко от това. Това е нещо, което свети отвъд душата".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРЯБА ДА СИ НЕИЗТОЩИМ НЕРЕЗ ......

    1 0 Отговор
    Дженифър Лопес споделя, че се е чувствала „несигурна“ в тялото си АКОБЕЖЕ МЪЖ, е нормално да не чувства в излитането на самолета, АМА ЖУНА, значи че батериите и ся изтощени.....ТРЯБВА ДА СИ НЕИЗТОЩИМ НЕРЕЗ, ЗА ДА ДОВЕДЕШ Д СУХА ВАГИНА ДО ОРГАЗЪМ. Пример: Корнелия Нинова и Мая МАНОЛОВА....
  • 2 Тя има един

    2 0 Отговор
    голям Г......з

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дерибеев

    5 0 Отговор
    С това голямо дупе нама как да си сигурна, всеки иска да го напляска...

    Коментиран от #6

  • 5 пенсионерът

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тя има един":

    и не само това
  • 6 пенсионерът

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дерибеев":

    няколко пъти поне