Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 10:16 1 795 4

Брад Пит планира да запознае новата си любима, Инес де Рамон, с децата си

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • деца-
  • анджелина джоли-
  • запознанство

Миналата седмица стана известно, че Брад Пит е представил Инес на приятелите си

Брад Пит планира да запознае новата си любима, Инес де Рамон, с децата си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Холивудският актьор Брад Пит планира да запознае новата си приятелка Инес де Рамон с децата си от Анджелина Джоли. Това съобщава US Magazine.

Според изданието, актьорът все още не е запознал децата си с новата си любима, но скоро всичко може да се промени. Миналата седмица стана известно, че Брад Пит е представил Инес на приятелите си.

Не че той не обича Инес, просто иска да се увери, че тази връзка ще продължи, преди да предприеме толкова сериозна стъпка“, каза вътрешен човек.

През ноември 2022 г. за първи път се появиха слухове за романтика между Бад Пит и Инес де Рамон. Двойката беше забелязана заедно на концерта на Боно в Лос Анджелис, а след това и на премиерата на новия филм на актьора „Вавилон“.

Новата любима на Пит е диетолог, фитнес треньор и дизайнер на бижута. Тя влезе в обществото на знаменитостите благодарение на брака си с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли.

През февруари Уесли официално подаде молба за развод с де Рамон, цитирайки „непреодолими различия“ като причина за раздялата.

В същия момент Брад Пит за първи път се появи публично с новата си любовница. Те бяха уловени от папараците, докато вечеряха в ресторант на Шанз-Елизе, припомня vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Браво
  • 2 Естет

    3 1 Отговор
    Малко Орел с ориз ми е тая Инес...

    Коментиран от #3

  • 3 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Естет":

    И на мен не ми харесва. Скумриеста.

    Коментиран от #4

  • 4 Като

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "мдаа":

    Анджелина! Явно харесва скумриите!