Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 14:58 1 192 6

Главата на C-3PO от "Междузвездни войни" ще бъде продадена на търг за над 1 милион долара (ВИДЕО)

  • c-3po-
  • ситрипио-
  • междузвездни войни-
  • реквизит-
  • филмов реквизит-
  • колекция-
  • търг

Главата на дроида е един от 1800-те филмови и телевизионни реквитиза, предложени за продажба на мащабния търг

Главата на C-3PO от "Междузвездни войни" ще бъде продадена на търг за над 1 милион долара (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Главата на легендарния протоколен дроид C-3PO от "Междузвездни войни" ще бъде продадена на търг за филмови сувенири, предаде Си Ен Ен.

Феновете на "Междузвездни войни" скоро ще имат възможността да се сдобият с главата на C-3PO, която ще бъде продадена следващия месец в рамките на огромен търг на филмови сувенири. За целта обаче ще им е необходимо не само Силата да е на тяхна страна, а солидна банкова сметка, тъй като се очаква цената на предмета да достигне зашеметяващите 1,2 млн. долара, допълва БГНЕС.

Главата е един от над 1800-те филмови и телевизионни сувенири, които ще бъдат предложени на търг, организиран от Propstore в Лондон и онлайн между 9 и 12 ноември.

Артикулът, снабден със светещи очи е от личната колекция на самия C-3PO - Антъни Даниелс, който играе дроида във филмите "Междузвездни войни".

Други предмети от колекцията на Даниелс, които са обявени за продажба, включват ръцете и краката на C-3PO, ръчно анотирани сценарии и неотворена кутия от зърнени храни, използвана като реквизит от C-3PO.

"Вярвам, че експонатите ще попаднат в правилните ръце", казва Даниелс в съобщение за пресата. "Надявам се, че това може да достави удоволствие на феновете и колекционерите на "Междузвездни войни" по целия свят и да им даде възможност да притежават частица от истинското нещо".

Феновете могат да закупят палтото на дон Вито Корлеоне от "Кръстникът", което се очаква да достигне цена от 61 000 долара и е носено от Марлон Брандо. Търгът ще предложи за продан и ръкавицата с метални нокти, носена от Фреди Крюгер в "Кошмарът на Елм Стрийт", която се очаква да бъде продадена за до 486 000 долара.

Междувременно според Propstore на търг ще бъде продадена най-голямата досега колекция от реквизити и мърчандайз от филма "Блейд Рънър", както и емблематичният камшик на Индиана Джоунс от "Храма на обречените", за който се очаква да бъдат платени над 200 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венелина бирария и химия

    3 0 Отговор
    Пръьц фър фър
  • 2 Уса

    1 0 Отговор
    Ще има борба между простите Киро,Бойко и Пеевски имат нужда от нова глава,но тя е само една.Киро отново ще бъде е..н
  • 3 джедай

    1 0 Отговор
    А тялото на Трипио ще бъде разпродадено на части. Жалко! Не си давам светлинния меч.
  • 4 Х уингс

    1 0 Отговор
    А за Р2Д2 резервни части не продават ли?
  • 5 Кую

    0 0 Отговор
    Наш Киро наддава.Иска ротация.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.