Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 22:43 8 616 15

Стриптийзьорка разказа за оргиите в един от най-развратните курорти

  • стриптийзьорка-
  • курорт-
  • оргии-
  • бенидорм

Бенидорм е едно от най-предпочитаните места от британските туристи

Стриптийзьорка разказа за оргиите в един от най-развратните курорти - 1
Снимкa: Shutterstock

Жена, която казва се себе си, че е била „срамежлива учителка“, сега е известна стриптийзьорка в един от най-разюзданите курорти в света. Тя изнася екстремни секс програми, включващи анални играчки и бой с камшик.

30-годишната британка Джейд разказа пред Daily Star, цитиран от БЛИЦ, че някога била срамежлива учителка, която едва смогвала да се справи с работа на три места. Тя решила да зареже всичко и да замине за испанския курорт Бенидорм – известен като рай за парти туристите с евтин алкохол, бурни партита и разюздани оргии.

Известно е, че Бенидорм е едно от най-предпочитаните места от британските туристи.

Сега Джейд работи в „Милърс бар“, където изнася шоута за до 80 мъже на вечер. Обикновено, когато е на сцената, нейната задача е да „унижи“ бъдещия младоженец на ергенските партита, които често се провеждат в заведението.

Стриптийзьорката разказва, че за шоуто се съблича напълно гола и използва секс играчки върху себе си. Признава, че там прави неща, които във Великобритания не би си позволила.

Тя се преместила в Бенидорм преди 8 години и първоначално работела като организатор на партита. Докато обикаляла заведенията, тя добила голяма увереност и като наблюдавала стриптийзьорките си помислила, че тя можела да се справи много по-добре.

Приятелят ѝ Франк организира ергенски партита за британци в Бенидорм, където ги води на плаж, барбекю, класове за коктейли и стриптийз програми. По думите ѝ, той я подкрепя много и дори я наема за „стриптийз трансферите“ на мъжките компании от летището до хотела, на които тя е съвсем гола.

„Най-добрата част от шоуто е унижението на младоженеца. Боя с камшик, използването на играчки, аналното „ръчкане“. Аз просто взимам най-доброто от различните програми и ги събирам в моето шоу“, каза Джейд и разкрива, че тя прави всичко – от камшици до восък и секс играчки.

Тя посочва, че британците определено са си заслужили репутацията: „Не става дума само за нелепи напивания, а за ужасни неща. Когато британците отиват на почивка, те се изхвърлят изцяло. Пестили са за нея и искат да ѝ се насладят, не им пука за парите, просто излизат и се забавляват. Когато идват в Бенидорм просто зарязват всякакви задръжки“.

Сега Джейд изкарва около 7200 паунда на 4-нощна работна седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кво

    89 7 Отговор
    Нямаш ли жена , която да те обича заради самия тебе , и ти да я обичаш заради самата нея - нищо нямаш ! Па , имай си яхти и самолети !!!

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Нещастни проститутки

    63 8 Отговор
    Мързеливи, всичко ще направят за да не работят и хората да ги е срам, децата да ги е срам от вас!

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ганю

    12 3 Отговор
    кариеристка
  • 9 ИВАН

    41 6 Отговор
    Гнусотия отвратлярска - не може да се издигат в култ най долните човешки страсти, почивката е спортуване, туризъм ... здравословни неща, усъвършенстване, а не само секс гнусотии

    Коментиран от #10

  • 10 Ха ха ха ха

    24 5 Отговор

    До коментар #9 от "ИВАН":

    Сред западняците отдавна е много популярен секс туризма. Някои от мишоците спестяват цяла година, за да отидат на такава дестинация. При германците е същото, масово. Те посещават най - основно Ибица, Тенерифе и Тайланд.
  • 11 въпросче

    30 7 Отговор
    Това ли са "европейските ценности"?!

    Коментиран от #13

  • 12 Папа Нацист

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Нещастни проститутки":

    Така се превъзпитава целият свят за идващите комунистически глобални времена

    Коментиран от #15

  • 13 масажпосланичка 404

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "въпросче":

    Ще се сетиш ти, ама вече няма да можеш да се откажеш от тях като ти ги запишат в Конституцията.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.