Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 11:04 1 661 0

Идрис Елба ходи на терапия, за да пребори вреден навик

  • идрис елба-
  • актьор-
  • вреден навик-
  • вредни навици-
  • психолог-
  • терапия

Актьорът посещава психолог вече от една година

Идрис Елба ходи на терапия, за да пребори вреден навик - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският актьор Идрис Елба, който беше обявен за най-сексапилният мъж на планетата за 2018 г., заяви, че е "абсолютен работохолик" и ходи на терапия, за да се справи с "нездравословните си навици"

В разговор в подкаста "Changes with Annie Macmanus", Елба заяви, че е на терапия от около година.

"По време на терапията си мисля много за промяна", каза той. "Това не е защото не се харесвам или нещо подобно. Просто имам някои нездравословни навици, които просто наистина са много упорити. Работя в индустрия, в която съм възнаграден за тези нездравословни навици", каза Елба и добави: "Аз съм работохолик. Абсолютен работохолик съм. А това не е добре за живота като цяло. Нищо, което е прекалено екстремно, не е добро. Всичко се нуждае от баланс".

Номинираният за "Еми" актьор признава, че естеството на работата му възнаграждава "човек, който може да каже: "Няма да видя семейството си в продължение на шест месеца. А аз съм там и създавам ново семейство, след което ги напускам за дълго време". Той сподели, че трябва да "регулира" начина си на живот, макар да се шегува, че няма шанс да работи по-малко, предаде БГНЕС.

"Нещата, които ме карат да се отпусна, в крайна сметка са свързани с работата ми", каза той и даде пример, че работата в домашното му студио след 10 дни, прекарани на снимачната площадка, го прави по-спокоен, отколкото "да седи на дивана и да гледа телевизия със семейството, което е лошо, нали?"

Най-известен с ролята си на Стрингър Бел в сериала на HBO "The Wire", както и с титулярния герой в криминалния сериал на BBC "Luther", Елба съчетава актьорската си кариера с диджейска и е свирил на фестивалите Glastonbury и Coachella.

Той има кариера и от другата страна на камерата, като през 2018 г. режисира първия си пълнометражен филм "Yardie" и създаде телевизионното шоу "In the Long Run".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА