Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 11:13 1 652 4

Бритни Спиърс изостави баща си в болница с тежка инфекция

  • бритни спиърс-
  • болница-
  • хоспитализация-
  • инфекция-
  • здраве-
  • баща-
  • попечителство

Певицата замина на почивка на частен остров, докато баща ѝ се бори за здравето си

Бритни Спиърс изостави баща си в болница с тежка инфекция - 1
Снимка: Shutterstock

Бащата на Бритни Спиърс - Джейми, е бил приет в болница, поради тежка инфекция, информира "Page Six".

Според изданието той трябва да бъде опериран. Междувременно доклад, изнесен за "Daily Mail" посочва, че Джейми Спиърс от край време е имал проблеми и с алкохола, а твърденията, че е посещавал рехабилитационен център, се оказали неверни, пише dir.bg.

Що се отнася до сериозната инфекция, с която Джейми се бори от години - стана ясно, че е постъпил в лечебното заведение преди няколко месеца. Усложненията възникнали след операция на коляното, която е претърпял през 2000 г. Източници на "Page Six" коментираха, че е "отслабнал с 25 килограма".

Припомняме, че Джейми през септември 2021 г. бе отнето настойничеството на Джейми над Бритни след твърденията на поп звездата, че е "злоупотребявал", докато е контролирал личните, медицинските и финансовите ѝ решения. Оттогава двамата не поддържат никакъв контакт, а певицата заяви преди година в социалните мрежи, че Джейми може да "гори в ада".

Въпреки омразата, която изпитва към него, той продължава да твърди, че не е сторил нищо нередно и че е "спасил живота ѝ", докато се борила с психичното си здраве. Наскоро източници на "Page Six" издадоха, че на практика Бритни "не е в добри отношения" с по-голямата част от семейството си, макар че се срещна с майка си Лин и позволи на брат си Брайън да остане в дома ѝ.

А иначе докато Джейми се бори с инфекция, дъщеря му замина на почивка, информира TMZ.

След като скандализира социалните мрежи, танцувайки с ножове, което доведе до проверка в дома ѝ от органите на реда, Бритни се отдаде на екзотична ваканция на частен остров.

В личния си профил тя сподели кратко видео, на което се виждат няколко нейни приятели в частен самолет. А феновете веднага предположиха, че един от мъжете на борда може да е новата ѝ любовна тръпка. Компанията замина за Френска Полинезия. Курортът е същият, на който Бионсе наскоро отпразнува рождения си ден. Мястото разполага с няколко частни вили, а цените са от 20 000$ на вечер.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оле бебо супер си

    2 4 Отговор
    Иссам бебе
  • 2 малакийска близалка

    6 1 Отговор
    Не е интересно това клипче с ножовете. Дайте онова с шофьора й, където имитира Галена във ваната.
  • 3 глоги

    3 1 Отговор
    Припомняме, че НА Джейми през септември 2021-ва г. МУ бе отнето настойничеството над Бритни, след твърденията на поп -звездата, че е "злоупотребявал", докато е контролирал личните, медицинските и финансовите ѝ решения.
  • 4 Бръкни Спръста

    2 0 Отговор
    Тоя дъртиа и е.а мма.мата на живота и кариерата. Похарчи и милионите. Напълно заслужава съдбата си