Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 08:28 5 529 12

Мария Игнатова нажежи температурите през октомври по бански край морето (СНИМКА)

  • мария игнатова-
  • черноморие-
  • по бански

"Прекрасна си" и "Истинска прелест" са само някои от ласкателствата, които получи водещата

Тези дни сред хората, които могат да бъдат забелязани да се разхождат из родното Черноморие, е Мария Игнатова, която преди броени часове публикува в своя личен Instagram профил няколко снимки от настоящата си почивка там. На кадрите, появили се в акаунта на актрисата, тя позира пред фотографския обектив на обезлюден плаж, застанала само на крачка от водата. За радост на своите над седемдесет хиляди последователи в платформата, които определено не спестиха своите комплименти към нея, блондинката е облечена в син бански костюм от две части, чиято изрязана кройка показва извивките на добре поддържаното ѝ тяло, пише dir.bg.

"Прекрасна си" и "Истинска прелест" са само някои от ласкателствата, които нейните почитатели написаха под поста ѝ.

Спокойствието, обхванало курортите, редящи се по крайбрежната ни ивица, очевидно допада на някогашната водеща на редица телевизионни предавания като "Господари на ефира", "X Factor" и "Папараци", тъй като в посланието, придружаващо изображенията, показващи я широко усмихната край естествения басейн, съпругата на журналиста Ивайло Цветков, по-познат като Нойзи, признава, че за първи път е на море през октомври, но се надява той да не е последен.

През отминалите вече топли месеци Игнатова и нейният законен партньор, с когото официално мина под венчилото в село Житен преди малко повече от две години, на няколко пъти се отдадоха на отдих по най-източните части на България. В този период тя често качваше във виртуалното пространство фотографии от престоя им на морето. И макар да разкриваше точното им местоположение, тя не криеше от своите фенове щастието, обхванало безгрижните им мигове, озвучени от шума на вълните.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кое и е прекрасното

    26 6 Отговор
    .като умита чиния е в лицето
    Беше едно време
    Сега е секънд хенд мачкан лак
  • 2 Мъдурко

    12 2 Отговор
    Много е добра, особено сега като си направи и сиските, но, особено на първата снимка, вече си личи, че годинките напредват...
  • 3 бушприт

    4 1 Отговор
    Можем да видим, в какво е облечена блондинката,не сме слепи!
  • 4 Ивайло Цвеклов-Психойзи

    9 1 Отговор
    Какво ни интересуват някакви парвенюта, те нямат работа и ходят на море, пък било то и нашето.
  • 5 Ноизчо

    5 1 Отговор
    Кефи ме, нищо че това вече все повече клони към некрофилство
  • 6 Операция Z

    5 0 Отговор
    ДЪРТУ ЧУКАЛУ
  • 7 загоряла тенджюра

    5 0 Отговор
    Мара - Нойзи импотента не я бара.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Грозна,

    7 0 Отговор
    безлична, развратна, елементарна, с патешка уста.
  • 10 Гост

    5 1 Отговор
    Нещо по младо няма ли? Тва е втора употреба, а и е "връщана" няколко пъти вече. Ма е тва е България... Магазини за дрехи втора употреба и жените де ни ги показвате пак такива.
  • 11 бай Симо горския

    4 0 Отговор
    Страшна пръдня
  • 12 Кадир

    3 0 Отговор
    Силикона й стои супер. Има много евтино излъчване и това ми харесва. Сигурен съм, че и останалите се чувстват така.