Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 14:57 1 672 3

Джо Джонас и Софи Търнър ще си делят грижите за децата след развода

  • джо джонас-
  • джонас брадърс-
  • софи търнър-
  • развод-
  • раздяла-
  • попечителство

Бившите съпрузи се разбраха за съвместно попечителство върху децата си

Джо Джонас и Софи Търнър ще си делят грижите за децата след развода - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Софи Търнър и певецът Джо Джонас успяха да се споразумеят как ще отглеждат децата си след развода. От официални документи, с които британският таблоид "Daily mail" успя да се сдобие, става ясно, че все още законните съпрузи са постигнали договорка - двете им дъщери - 3-годишната Уилоу и 1-годишната Дафни, да бъдат по две седмици с всеки един от родителите си.

"След продуктивна и успешна медиация, се съгласихме, че децата ни ще прекарват еднакво време в домовете си в Америка и Великобритания. Ще се постараем да бъдем добри родители", пише в общото им становище до съдията. Освен това Джо ще може да вземе децата си на турнето на The Jonas Brothers, а Софи ще прекара Коледа с момичетата, пише dir.bg.

Публикация, споделена от Just Jared (@justjared)

Решението идва след четири напрегнати дни на преговори между адвокатите на двойката в Ню Йорк. Според запознати изчистването на всички детайли около попечителството на децата ще даде път и за финализирането на развода на двойката.

Припомняме, че певецът Джо Джонас подаде молба за развод на 1 септември, като според негови приятели причината се криела в желанието на Софи да купонясва, а не да се отдаде на семейството и отглеждането на момичетата. Актрисата на свой ред пък го обвини, че е скрил паспортите на дъщерите им и по този начин е възпрепятствал възможността те да я придружат до Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой ще дели Едем?

    1 0 Отговор
    Биби....се оплака на боЮ,но Ер.....размаха пръст
  • 2 глоги

    0 1 Отговор
    Джо Джонас и Софи Търнър ще сИ делят грижите за децата след развода.
  • 3 въпросче

    2 0 Отговор
    Софи Търнър искала да купонясва. Ами ски ли да кара в туй топло време?