Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 07:31 2 263 11

"Игри на волята" 5: Санкционираха Ива от Амазонките за грубо нарушение

  • игри на волята-
  • албена ситнилска-
  • ива георгиева

Ива си е позволила да се възползва от неправомерно внесения телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска

Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да напусне племето си и да се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените. Това обявиха водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев преди началото на номинационната битка. Причината за санкцията е, че Ива си е позволила да се възползва от неправомерно внесения телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска, за да проведе личен разговор.

Загубата на Румен Радев и наказанието на Ива още повече отслабиха племето на Амазонките и те завършиха последни в номинационната битка. Победата грабнаха Старейшините, които се движиха рамо до рамо с Гладиаторите, но на финалната права успяха да ги изпреварят. Червените заеха второто място след като Цвети Станева и Калоян Митов наредиха пъзела светкавично.

Преди битката плувецът Радостин Кръстев, който се върна от Чистилището при Гладиаторите, трябваше да изпрати един от червените обратно на изоставения плаж. Той се спря на Крум Апостолов. След наказанието за Ива обаче, футболният съдия се завърна на Арената, прекарвайки рекордно кратко време в компанията на Изгубените.

За елиминационната битка утре Амазонките ще трябва да номинират двама от своите. Дали женската коалиция ще се запази или племето ще държи да съхрани мъжката сила на всяка цена? Каква ще бъде съдбата на Ива на съвета на Изгубените? Ще ѝ дадат ли шанс да се бори за място в играта Виолета Стайкова и Никол Дунев?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в четвъртък, 12 октомври, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    9 1 Отговор
    Тази година големи грозници са вкарали в предаването. Всичките имат типичното турско излъчване. Мъжете също приличат на талибани.
  • 2 Исторически парк

    6 1 Отговор
    Сега видя ли Румене за кво племе си тръгнал кърбан да ставаш..
  • 3 Исторически парк

    0 0 Отговор
    Курбан
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Че в това шоу и чистилище ли има . Каво ги правят там дявол ги вари в казан.

    Коментиран от #5

  • 5 сценариста

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Вечер снимат розови филми за китайския пазар.
  • 6 ......па

    5 0 Отговор
    Ива си отива както си тръгна и Цецо на съвет.Това е сценария на продукцията за тях.НиколЧе ДунДева трябва да изкара още една седмица в дебелариума за нея, а за останалите Чистилище.Крум е добър играч,но е срамен начина по който го върнаха при Гладиаторите без битка ,също като Мудев.Следва разпад на жълтите както желае продукцията.

    Коментиран от #8

  • 7 питащ

    0 2 Отговор
    От къде тези смешници които се изявяват като водещи това предаване ще подслушват телефони, как е засечен номера който бе цитиран и как е установен и на какво правно основание. Тази госпожа се е взела за много велика, но просто дразни хората.

    Коментиран от #9

  • 8 Хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "......па":

    Хората са си скрили телефон а Николчето цяла дюнерджийница си е скрила зад скалите хахаха.
  • 9 Обективно

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "питащ":

    Може би от листата последно набирани ? Какви правни отношения те гонят
  • 10 ха ха

    2 0 Отговор
    А другото телефонче при сините връзкари Старейшините ще извади ли продукцията на светло или за /туристите/ е позволено.
  • 11 ха ха

    2 0 Отговор
    Мудева най-нахално си присвои капитанството след отпадането на Румен Мудев,а трябваше Гатьо да е капитан защото беше втори по вот при гласуването.Нахални и злобни са Мудевите а и Оряшкова взе да ми олеква покрай близостта си с тях.Румен каза,че се познавали от 10 години и била като част от семейството им.Продукцията колкото повече злепоставя Момчил толкова по-симпатичен става на зрителите.Защото зрителя вижда всичко въпреки монтажите да не забравят продуцентите,а и Мудеви също.