Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 15:32 1 454 3

Лени Кравиц съблече всичко в новото си ВИДЕО

  • лени кравиц-
  • провокация-
  • гол-
  • без дрехи

Това не е първият случай, в който Кравиц остава без дрехи пред камера

Лени Кравиц съблече всичко в новото си ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лени Кравиц сподели в Инстаграм откъс от новия си музикален видеоклип, озаглавен TK421. В тийзъра 59-годишният музикант се съблича напълно гол и "покрива мъжествеността си с ръка", пише „Daily Mail“. Хората пишат в коментарите, че са гледали клипа, който трае няколко секунди, "милион пъти".

Таблоидът припомня смущаващия инцидент, когато Лени Кравиц се съблече, разкъсвайки кожените си панталони по време на изпълнение през 2015 г. Музикантът седна рязко с китара в ръце по време на разтърсващо изпълнение на хита си "American Woman" и панталонът му се скъса в областта на слабините, като той не носеше никакво бельо.

Последният студиен албум на Лени Кравиц е „Raise Vibration“ от 2018 г., припомня БГНЕС.

Лени Кравиц е американски певец, автор на песни, мултиинструменталист, продуцент, аранжор и актьор. Той е носител на наградата "Грами" за най-добро мъжко вокално рок изпълнение четири последователни години, от 1998 до 2002 г. Дъщерята на Лени - Зоуи Кравиц, е тръгнала по стъпките на баща си и освен че се снима във филми, свири на китара и пее. Зоуи признава, че се чувства неудобно, когато колегите и приятелите ѝ говорят за това колко секси е баща ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедогошо

    7 4 Отговор
    Закъснял е с 30-на години.

    Коментиран от #2

  • 2 Еред Гламхот

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "дедогошо":

    Не е още закъснял... Нали казвали - говорели колко секси бил? Сега е момента да направи една "колаборация с Азис и Тони Стораро". И тримата са се доказали през годините Песента ще е феноменална
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.