Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 13:45 2 874 6

Кристиан Кирилов от „София ден и нощ” иска да се върне при певицата Джулия

  • кристиан костов-
  • софия ден и нощ-
  • поп фолк певица-
  • джулия-
  • бивша

Те се разведоха преди няколко месеца

Пишман актьорът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака от сериала „София ден и нощ”, се разведе със съпругата си Джулия преди няколко месеца, но сега напира да се връща при нея. Фолк певицата намекна, че по време на брака им той често се заглеждал по други жени, случвало се и да кръшка. Тя нямала намерение да се събира с него, защото тежко преживяла раздялата и не искала отново да си причинява същите негативни емоции.

Веднага след развода Кристиан обяви, че има връзка с друга жена – Денислава Велкова от втория сезон на „Един за друг” и настояща участничка в „Игри на волята”. Явно обаче авантюрата им е била краткотрайна, защото с днешна дата вече не са заедно. Запознати издават, че чаровната блондинка се е залюбила със заможния бизнесмен Любомир Иванов, който пък участва във „Фермата” през 2021 г.

Сега изоставеният Кирилов решил че е допуснал грешка, като се е развел, но Джулия вече не искала да чуе за него. Почитателите ѝ също я окуражват да продължи напред и да не гледа назад към миналото . „Време беше да го разкараш тоя селяк! Не ти отиваше!”, „Мани го този бивш Кристиян или там как беше, гледай си бъдещето, ти си уникална жена!” –са част от коментарите, които фенове на изпълнителката пускат в социалната мрежа.

Докато беше женен за певицата, екранният Митак също се пробва да пробие в чалга индустрията. Той направи няколко дуета с бившата си, но те не успяха да се превърнат в хитове. За съжаление, кариерата на гласовитата брюнетка също търпи срив. Вероятно личните ѝ несполуки са се отразили и на професионалния ѝ живот. Хора от обкръжението на Кирилов твърдят, че докато траел брака му с Джулия, той бил доста далеч от праведен съпруг и достоен житейски партньор. Освен че ѝ изневерявал, прибирал и хонорарите ѝ под претекст, че е по-умел във финансовото планиране.

Кристиан и Джулия сключиха брак през 2019 г, на пищна церемония с много гости. Още тогава се заговори, че чакат бебе, но това така и не се случи. Съпрузите уж много искаха дете, ала певицата не успя да забременее. Според запознати това също е причина за разтрогването на брака им. Преди да се обвърже с чалга певицата, мачото излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Той надяваше връзката му с милионерската наследница да потръгне, но за пореден път удари на камък.

Кристиан винаги е казвал, че мечтае за работа в киното и телевизията. За негово съжаление обаче, след финала на „София ден и нощ” актьорската му карера няма развитие. Екранният Митак взе участие в шоуто „Маскираният певец”, но оттогава не е получавал покани за артистични изяви. С днешна дата той се занимава с продажба на автомобили - върти автокъща, която носи името „Ден и нощ”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оо тва е

    13 2 Отговор
    Умряло куче тва момче

    Коментиран от #5

  • 2 Аз пък искам

    7 2 Отговор
    да го наведа.
  • 3 Соваж бейби

    6 5 Отговор
    Много хубаво момче беше в началото „София ден и нощ”.После съвсем е изпростяло щом станал и чалгар ,трябваше да се развива като артист.
    Татуировките му са жива скръб ужас ,какъв е този грозен кръст и онази глава григориански монах ли е що ли е !?ужасни са
    Да погледе в Ink Master за какво става на въпрос ,техника и красива татуировка .Въпреки че нямам идея да се рисувам като арт изкуство е много по трудно да рисуваш на човешко тяло и не е всеки ,ама Митака е нацелил най некадърният да го нарисува.
  • 4 ха ха Хо

    4 0 Отговор
    Този изрисован анаболник си търси гостоприемник да го цеди финансово.После само жените били к...и.
  • 5 ритник в джурулека

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оо тва е":

    Джулия ако го прибере обратно той нещастник за нищо не става и няма никакво самоуважение.
  • 6 хаха

    0 0 Отговор
    тя и автокъщата толкова е негова...

    Дължи пари на половин България