Last news in Fakti

26 Ноември, 2013 12:55 2 933 1

Напрежение и смут преди финала на „Африка: звездите сигурно са полудели”

  • африка: звездите сигурно са полудели-
  • риалити шоу

Участниците отнове ще търсят изчезналия Тошко и ще помагат в резервата Моколоди

Във вчерашното издание на „Африка: звездите сигурно са полудели” най-младият участник в шоуто хвърли в паника екипът на шоуто, както и останалите участници в него. Тодор Георгиев изчезна безследно от лагера и днес неговото търсене ще продължи.

След близо 45 минути смут и напрежение в екипа, всички ще си отдъхнат при неговото завръщане. Тo обаче няма да остане без последици. Милена, която стои в основата на желанието на музиканта да остане сам, ще осъзнае, че тя е причината, но това няма да помогне двамата да намерят общ език. Даже напротив – в една от следващите задачи те отново ще влязат в конфликт. Отношенията между двамата музиканти остават крайни.

След известното стъписване от изчезването на Тошко предстои един много емоционален и натоварен ден за участниците. Водещите Яна Грудева и Антон Хекимян ще проверят техните познания за Африка цели два пъти. В единия случай участниците ще трябва да си спомнят моменти от техния престой до този момент, а в другия – познанията, които са натрупали за Ботсуана. Звездите ще трябва да отговарят на въпроси като колко на брой са шийните прешлени на жирафите, кое е най-опасното животно от „Големите 5”, кой е символът на Ботсуана и основната стока за износ, както и кое животно изпитва тъга, радост и страдание, подобно на човека.    

В днешния епизод участниците ще прекатарат четири много вълнуващи часа в резервата Моколоди. Диляна Попова и Тодор Георгиев ще имат възможността да работят като доброволци в резервата, където ще хранят хиени в клетката им, ще направят изкуствен водоем за животните и ще се погрижат за хипопотамите. Диляна Попова, пък, отново е изправена пред дилемата дали да осинови...този път едномесечна маймунка.

В същото време Милена и Георги Тошев ще посетят лечебница за животни. Там те ще трябва да прегледат питон. Минута преди това влечугото обаче успява за избяга от добре затворения аквариум и хвърля в паника както екипа на риалитито, така и целия екип на лечебницата. 

Финалът на епизода във вторник ще бъде неочакван за всички звезди. Според правилата на шоуто участник, застрашил живота си и този на останалите участници, неспазвайки правилата за безопасност, трябва да напусне шоуто веднага. Екипът на риалитито дава втори шанс на Тошко като служебно го номинира за дуел. Така следващата седмица един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Георги Милков, Георги Тошев и Тодор Георгиев.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasil Stoev

    0 0 Отговор
    Всички да изчезнат задно с екипа, пак няма да ми направи впечатление.