Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 10:56 2 710 9

Робърт Де Ниро си призна, че не може да се грижи за бебето

  • робърт де ниро-
  • бебе-
  • баща-
  • възраст-
  • години

Холивудският ас стана отново баща на 79 години по-рано тази година

Робърт Де Ниро си призна, че не може да се грижи за бебето - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Великият актьор Робърт де Ниро, който преди няколко месеца се сдоби със седмо дете, сподели, че възрастта казва тежката си дума и той не е способен да се грижи за бебето си. Шестмесечната му дъщеря е основна грижа на майка ѝ, а таткото гледа да е от помощ с по-леките задължения.

Това става ясно от публикация в Daily Mail, в която актьорът откровено признава: "Да имаш толкова деца не става по-лесно. Каквото, такова. Всичко е наред. Не вдигам тежко. Но подкрепям приятелката си, тя върши останалата работа. Получаваме и помощ, което е важно."

Разбира се, великият актьор оценява факта, че на тази възраст има бебе и се наслаждава на всеки миг с него. Затова не е изненадващо, че Де Ниро искрено се надява да живее по-дълго, за да може да се радва на децата си и на всички хубави моменти с тях.

"Мисля за смъртта, но гледам да се наслаждавам на времето, което имам - да бъда с децата си.", казва актьорът, цитиран от Dir.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    28 4 Отговор
    Той като не може, бащата на детето да се грижи.
  • 2 Бегай !

    13 17 Отговор
    Тоя никога не съм го харасвал.Антипатичен жабар !
  • 3 НАБЛЮДАТЕЛ

    20 6 Отговор
    сега е време да си признае и че не го е правил
  • 4 стоян георгиев

    3 8 Отговор
    Де ниро за пореден път показа че е голям.онаниститр вместо да спамите ползвайте добрия пример.
  • 5 Соваж бейби

    11 3 Отговор
    Поне да се беше крил ,перверзници!Не да се излага публично на тези години.
  • 6 Казано е:

    11 1 Отговор
    "Всяко нещо - с времето си!"
  • 7 Гост

    13 4 Отговор
    За мен по тъжното е, че това дете няма да има истински баща,а само пра-дядо. Няма да могат да се гонят в парка, да го смъва от катерушката като не може да слезе само, да чувста упората която един 30 годишен баща може да даде на детето си. И когато другите деца губят дядовците си..... това дето ще загуби баща си.....

    Коментиран от #8

  • 8 Идън

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Няма никаква гаранция, че може човек да се разболее и да напусне този свят на ВСЯКА възраст.А и грижите за детето не се свеждат само до обслужването му и играта с него... да го възпиташ правилно и да му посочиш пътя са част от грижите и те не изискват физически усилия. Така са решили и това е техния ЛИЧЕН живот. Всеки си има свой .
  • 9 456

    11 1 Отговор
    Да даде Бог на всеки мъж на 78 години да може да прави деца. Но, найстина се съмнявам да е станало. Най-малкото качеството на сперматозоидите няма да е високо на тези години, а и с течение на възрастта пада. Но кой знае, може нещо да е направено. Медицината се развива. А не ми се вярва мацката да му е изневерила, все пак той не е случаен, а и ДНК тестове има.