Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 14:28 1 683 3

Крадец се престори на манекен, за да ограби магазин

  • манекен-
  • крадец-
  • кражба-
  • бижутерски магазин-
  • търговски център

Хитрият крадец окрал бижутерски магазин след затварянето на търговски център

Крадец се престори на манекен, за да ограби магазин - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж се престори на манекен в търговски център във Варшава, предава BG on Air. Той изчакал търговския център да затвори, след което обрал бижутерски магазин. На камери в търговския център се вижда как мъжът стои неподвижен като манекен и дори държи рекламна чанта.

В крайна сметка хитрецът бил забелязан от охраната на обекта. Обвинен е и в други две престъпления. В единия от случаите вечерял до късно в ресторант в друг търговски център, обектът затворил и мъжът се промъкнал под частично затворените щори в магазин за дрехи. Там сменил облеклото си и после се върнал в ресторанта за повторно хранене.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    10 0 Отговор
    😆 Голям!
  • 2 3.14К

    14 2 Отговор
    Защо и сутринта по НТВ не посмяха да кажат, че въпросният крадец е украинец и е избягал в Полша. И вие сега..... мъж са престорил...... Напишете, че е на 28 год и сега краде да си избие подкупа, който е платил да го пуснат през границата.
  • 3 ами,

    4 0 Отговор
    Сложете снимки от камерите в търговския център където се вижда как мъжът стои неподвижен като манекен и дори държи рекламна чанта.За какво сте постнали тези пластмасовите?