Last news in Fakti

27 Ноември, 2013 12:40 1 041 0

Принц Уилям пя с Джон Бон Джоуви и Тейлър Суифт (Видео)

  • принц уилям-
  • лондон-
  • благотворителност

Той се присъедини към американските звезди, за хита на Бон Джоуви - Living on a Prayer

Принц Уилям изненада гостите на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, Лондон като пя заедно с Джон Бон Джоуви и Тейлър Суифт, пише Би Би Си.

Той се присъедини към американските звезди, за хита на Бон Джоуви от 1980-та "Livin’ on a Prayer", който изпълниха по време на събитието, организирано от благотворителната организация Сентърпойнт. Организацията е поела отговорната задача да помага на бездомни хора.

Херцогът на Кеймбридж работи от дълго време с благотворителната организация и като дете е посещавал нейни хостели с майка си - принцеса Даяна.  Уилям е и патрон на организацията от септември 2005 г.

Той връчи наградата на Сентърпойнт за вдъхновение на Джон Бон Джоуви заради хуманитарната му дейност. През 2006 г. Бон Джоуви основа Фондация „Соул“ („Душа“) в САЩ, която има за цел да помага на хора да не стигнат до крайна бедност и да живеят на улицата.

"Вечери като тази се случват веднъж в живота, но са шанс за промяна, която може да трае цял живот. Всеки един от вас тази вечер има шансът да промени нещата", заяви рок звездата.

Тейлър Суифт, която изпълни хитовете си „Trouble“, „Love Story“ и „15“ заяви, че за нея е огромна чест да е част от подобно благотворително мероприятие.

"Това е моето първо представяне в двореца Кенсингтън или който и да е друг дворец", каза тя.

Сред другите гости на благотворителното събитие бяха актьорът Бенедикт Къмбърбач и певците Джеймс Блънт и Тайни Темпа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА