27 Ноември, 2013 14:02 2 343 0

Нов сблъсък между Рут Колева и Кичка Бодурова

  • музикална академия-
  • рут колева-
  • стенли-
  • кичка бодурова

Стенли си тръгна от Музикална академия

По-рано тази седмица в „Музикална академия“ Рут поощри Младите таланти и им заяви, че без тях шоуто не би имало смисъл. Тя намекна, че Кичка си служи с нечестни методи, за да се класира начело в класацията толкова често.

Думите й бяха излъчени и естествено предизвикаха нов скандал между нея и Бодурова. Естрадната легенда се възмути от отношението на Рут и я нарече "ниска топка". Младата изпълнителка не й остана длъжна и заяви, че не мечтае и никога няма да мечтае за кариера като тази на Кичка.

Според Рут няма начин Кичка, която пее демоде и не съвсем вярно на места, а освен това е "интригантка", да генерира толкова висок вот. "Има нещо нагласено", категорична беше младата изпълнителка.

"Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!", отвърна й Кичка, като не се притесни, че гласовете за нея са нереално много.

В снощното шоу Стенли напусна "Музикална академия". Малко над процент реши съдбата на певеца по време на номинациите където се изправи срещу Дичо и Прея.

Дичо се отърва пръв, тъй като журито отново се застъпи за него. При второто си изпълнение - на песента Brown Skin на India Arie, Прея остави отлични впечатления. Същото стори и Стенли с емблематичната "Жулиета" на група Тангра.

Зрителският вот също бе на кантар, но в крайна сметка от надпреварата си тръгна Стенли. Той събра 49,26% от гласовете, срещу 50,74% за Прея.

Стенли си тръгна с усмивка, като не пропусна да благодари на публика и жури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА