Last news in Fakti

21 Октомври, 2023 14:45 3 346 9

Емрах Стораро се подмазва на Конър Макгрегър (СНИМКА)

  • емрах стораро-
  • конър макгрегър

"Добре дошъл, брат ми", написа чалга певецът под снимка с ирландския боец

Емрах изчетка Конър Макгрегър при пристигането на легендарния боец в бойните спортове у нас. "Добре дошъл, брат ми", написа чалга певецът под снимка, на която братът на Фики Стораро е стиснал юмрук до ирландския боец.

Думите на Емрах, който е син на фолк динозавъра Тони Стораро, развеселиха неговите последователи, които го засипаха с иронични коментари.

View this post on Instagram

A post shared by Emrah Fikret (@emrastr)

"Брат ти е Фики", "Брат ми, вика", "Аре са и двамата в "Плаза" при Коцето" са само част от бъзиците, които изтърпя Емрах Стораро. Емрах има амбиции да става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт. И е готов да се качи на ринга, стига да има кандидати, срещу които да се изправи.

"Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм го искал", категоричен е наследникът на Тони Стораро.

Емрах влиза в залата за пръв път, когато още е хлапе. Заведен е там от брат си Фики. Двамата Стораро блъскат като луди крушата и имали качества да се развиват в спорта. Въпреки че вече са популярни музиканти, те продължават да тренират, макар и вече за здраве.

"Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор", отсича Стораро-младши, който за дългите години в боксовата зала се е срещнал с не един или двама популярни боксови треньори, от които да научи по нещо. Емрах разбира, че няма шанс на ринга срещу професионален състезател. Ала дава за пример САЩ, където музиканти често се изправят един срещу друг в боксов мач.

"В България това не сме го правили все още. На хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някой друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс - обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са, "за" да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората, които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е", обяснява младият Стораро.

Младият музикант добави, че никога не е харесвал футбола или друг от популярните спортове у нас. "Доста съм се задълбочавал към бокса. Не играя футбол, баскетбол като другите. Боксът ми е на първо място!", признава наследникът на Тони Стораро, който преди време се раздели с шумен скандал с колежката си Теди Александрова.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 идея

    17 0 Отговор
    Печи го, пържи го - хъхрека си е хъхрек.
  • 3 Ермах

    8 0 Отговор
    Добре дошъл, брат ми, лижа Дътта , всекакви😁
  • 4 Боко праните гащи

    8 0 Отговор
    Са Стораро сигани ли са или турци
  • 5 беги беги

    18 0 Отговор
    Аман от тия турчеещи се синги😂
  • 6 ломски циганин с два пищова

    9 0 Отговор
    Циганин бокс,такова нещо няма.Конър е луд ирландец..............
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВСЕКИ БОКЛУК ГЛЕДА ДА СЕ ЗАКАЧИ

    0 0 Отговор
    И СНИМА С НЯКОЙ УСПЯЛ ГЛУПАК !
  • 9 7+7

    2 0 Отговор
    Патладжани, сър.