Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 20:25 4 548 15

Петър Дочев - новият водещ на "Преди обед" забогатял от търговия с акции

  • петър дочев-
  • преди обед-
  • кариера-
  • акции-
  • търговия

Актьорът планирал да замине за САЩ, но останал в България заради предложението на bTV

Актьорът Петър Дочев, който замести Сашо Кадиев в "Преди обед", гради успешна кариера у нас, но неведнъж се е замислял да емигрира.

Признава, че гледа навън, но на практика не прави нищо по въпроса. Новоизлюпеният водещ обожава пътуванията и е посетил много държави, в това число и по-далечни като Аржентина и Бразилия, пише "Уикенд". Колкото и положителни емоции да му носят тези воаяжи обаче, засега предпочита да се завръща в родината си.

Точно преди да го одобрят за работата в bTV, Петър планира да замине за САЩ по работа. Очертава се да стои там около 6-7 месеца. „Беше свързано с мой дългогодишен проект. Когато му дойде времето, ще разкажа повече за него”, обяснява актьорът. В крайна сметка той решава да започне в „Преди обед”, защото това е голяма възможност за него да стане по-популярно и разпознаваемо лице.

Отначало Дочев си помислил, че го канят за водещ на рубрика. Явява се на предварителен кастинг и не може да повярва, че са го одобрили за мястото на Сашо Кадиев. Петър казва, че все още се опитва да свикне с новата си роля, но се надява скоро да се отпусне и да скъси дистанцията със зрителите.

„Чрез актьорството мога да се скрия зад чужди думи, зад образ. Тук трябва да се разголя и да съм максимално честен в изказа и мислите си. В телевизията ми е най-некомфортно, но аз обичам предизвикателствата”, споделя водещият за работата си в „Преди обед".

Дочев започва да се занимава с актьорско майсторство съвсем случайно. Като ученик се увлича по девойка, която пее в хор. Записва се на пеене само за да я впечатли. Впоследствие с приятелите му правят аматьорски театър, а учителките му по музика го свързват с поета и режисьор Симеон Димитров. Покрай срещите си с него Петър взима категоричното решение, че иска да учи в НАТФИЗ. Родителите му го подкрепят, а в академията го приемат от раз.

По време на първата година от следването си Дочев преживява тежка криза. Негови познати му предлагат да се захване със страничен бизнес и той започва да се разсейва, да неглижира обучението си. Тогава проф. Атанас Атанасов му оставя оценка тройка и го съветва в скоро време да реши дали иска наистина да се занимава с тази професия.

„За щастие, не се отказах и се видяхме през септември. Най-ценната ми година в НАТФИЗ беше втората. Тогава се запознах и с моя ментор Тодор Димитров. Бяха го поканили за асистент. Завърза се приятелство помежду ни, което продължава и до днес”, връща лентата на спомените актьорът.

Петър винаги е имал нюх за бизнес дела, макар че основната му работа е с артистична насоченост. В разгара на пандемията той инвестира в акции, които по това време са обезценени, но само след 6 месеца стойността им скача драстично

Излязох от пазара и си осигурих средства за няколко години напред, за да съм спокоен и да не приемам предложения на всяка цена”, доволен е заместникът на Сашо Кадиев. Той не уточнява сумата, но най-вероятно става въпрос за над 100 000 евро.

Преди известно време новият екранен партньор на Деси Стоянова се освобождава от егото си. Казва, че сега не е суетен и не се чуди непрекъснато как изглежда отстрани. Въпреки скромността му обаче мнозина го определят като новия секс символ. За този образ допринасят и еротичните му снимки с колежката му Койна Русева от миналата есен.

Тогава Петър и 53-годишната актриса стават рекламни лица на моден бранд, а идеята за разкрепостената фотосесия е на създателя на дрехите Едис Пала. „Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша, те ще са: интелект, провокация, сила", коментира младият дизайнер.

Всъщност ролята на Дочев в кампанията следва да е само поддържаща. Акцентът би трябвало да пада върху колежката му, но случва обратното.

Що се отнася до любовния живот на артиста, той не крие, че е обвързан с Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-възрастна от него, но това не пречи на отношенията им. Чаровната брюнетка е известна с участията си във филмите „Вездесъщият”, „Виктория, „Доза щастие”, както и в много театрални постановки. Именно на сцената се запознава с Петър – участват заедно в представлението „Дъх“.

Тодор Димитров ни е режисьор. Година по-рано той ни запозна на прозорците пред НАТФИЗ, а сега си имаме спектакъл тримата”, разказва Дочев. И допълва, че с любимата му си дават свобода, не са обсебващи. Смята, че това е много важно за една пълноценна връзка.

Говори се, че Дочев е ухажвал хубавата актриса цели две години, докато я спечели. Преди това тя е имала 13-годишна връзка със Стефан Щерев, който води сутрешното предаване по БНТ „100% будни”. Според слуховете Петър е отмъкнал Ирмена под носа на колегата си, но младият актьор се кълне, че няма общо с раздялата им.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахх акции

    29 1 Отговор
    По скоро е изправял кривите краставици под моста на влюбените
  • 2 Ало писача с психически отклонения няма

    12 0 Отговор
    Ли да напишеш некой тъпизам
  • 3 пацо

    20 1 Отговор
    Съпругата му сигурно работи в банката където е вложил акциите,защото аз вложих 5000лв. и имах по малко печалба от арменката която вложила 1000лв.но тя е служителка в пощенска банка

    Коментиран от #11, #14

  • 4 мижава работа

    36 1 Отговор
    Ако беше забогатял, нямаше да стане мисирка в сутрешния блок на БТВ.
  • 5 бобо

    31 0 Отговор
    Скучно и безлично предаване, водещите - също.
  • 6 БеГемот

    31 1 Отговор
    Тоя по зле и от оня...на мама...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алооо

    9 0 Отговор
    Ами да си ходи при Байдън, без това не го харесвам като водещ.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Флъфи

    3 1 Отговор
    Този е по симпатичен от онази албанска жаба Кадиев и от голямата глава с малко недоразвито тяло Десислава
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Уса

    2 0 Отговор
    Глупости,забогатял от акции.От години акциите са пълен батак а този е никой
  • 13 Еми

    1 0 Отговор
    Заради този много хора не гледат предаването отвратително хилене зъбине неинформиран изобщо
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.