Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 08:17 828 0

Новият партньор на Деси Стоянова призна, че е по-скучен от Сашо Кадиев (ВИДЕО)

  • петър дочев-
  • сашо кадиев-
  • деси стоянова-
  • преди обед

"Много сме различни, имам сложна задача," сподели Петър Дочев

Наследникът на Сашо Кадиев в предаването "Преди обед" Петър Дочев все още не се чувства на мястото си. Новият екранен партньор на Деси Стоянова признава, че има доста хейт към него в социалните мрежи. Това призна Дочев пред Натали Трифонова в предаването "Култ" по bTV.

"Още не се чувствам добре - каза актьорът. - Горе-долу съм се наместил. Обадиха ми се, след като бях седмичен коментатор. Бях си извадил виза за САЩ и планирах дълга екскурзия за 7-8 месеца. Дотогава пътешествах по света в продължение на три години. Не съм свикнал да гледам "Преди обед" без Сашо Кадиев. Много сме различни, имам сложна задача. За разлика от него, съм скучен и идвам рано на работа. Опитах се да прочета коментари в социалните мрежи за мен, но не успях. Има хейт, всички са толкова скучни и еднообразни. Аз не съм парaшутист в предаването".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА