Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 11:26 780 0

Двама пострадали при катастрофи са в реанимация

  • лекар-
  • сливен-
  • болница

13-годишното момче, което бе прието след катастрофа с четирима негови приятели, продължава да е в тежко състояние

27-годишен мъж е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” -Сливен след като е пострадал при пътен инцидент. Пациентът е с травма на гърди и глава, уточняват от пресцентъра на здравното заведение.

Сутринта е в добро състояние, в съзнание и контактен, каза заместник-директорът по медицинските дейности в болницата д-р Хрисант Хрисантов.

В по-тежко състояние е 52-годишна пешеходка, блъсната от лек автомобил. Жената е с травма на глава, гърди, горни и долни крайници. Също е контактна и в съзнание, но предстоят оперативни интервенци след стабилизиране на състоянието й.

13-годишното момче, което бе прието след катастрофа с четирима негови приятели, продължава да е в тежко състояние, каза д-р Хрисантов.

През последното денонощие спешна помощ в болницата са потърсили 30 души, хоспитализирани са 18 от тях. Извършени са 12 операции и 3 раждания.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА