Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 14:28 2 249 13

Какво яде Кейт Мидълтън, за да поддържа перфектната си фигура?

  • кейт мидълтън-
  • здравословно хранене-
  • храна-
  • спорт-
  • фигура

Освен здравословното хранене, Кейт залага и на много и разнообразен спорт

Какво яде Кейт Мидълтън, за да поддържа перфектната си фигура? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Диетолози предполагат, че първото хранене на Кейт Мидълтън за деня включва зеленчуци и че като се придържа към разнообразно хранене, тя успява да изглежда и да се чувства фантастично.

Специалистите твърдят, че 41-годишната съпруга на престолонаследника Уилям яде основно овесени ядки, които са богати на протеини, въглехидрати и фибри, съобщава Mirror.

Това е последвано от здравословно смути, включващо зелени зеленчуци като спанак и спирулина. Твърди се, че това са любимите ѝ продукти заради протеините и здравословните витамини, включени естествено в съставките.

През деня се случва отново са хапва купичка овесена каша, за да поддържа високите си енергийни нива през деня. Смята се, че за други хранения Кейт се наслаждава на ястия като салата от диня с фета сирене, авокадо и краставица.

Принцесата на Уелс обича да похапва също годжи бери, сурови плодове и зеленчуци между храненията, като всеки от тях е пълен с хранителни вещества, които спомагат за здравословния растеж на косата и оставят брюнетските ѝ кичури силни и блестящи.

Смята се също така, че докато е била бременна, тя е имала особено желание за къри с леща - друга любима вечеря на Кейт. Но ако няма време за спокойна трапеза, тогава принцесата избира бързи и лесни хапки като зеленчукови кюфтенца.

Обичаната кралска особа също така е много запалена по фитнеса и спорта и провежда редовни занимания, които включват бягане, спининг, йога, тренировки с тежести и HIIT (високоинтензивни интервални тренировки) и др. В училище тя е капитан на женския отбор по хокей на трева и запазва впечатляващата си издръжливост през целия си живот.

През годините Кейт е била забелязвана да участва в много спортове - от спускане с въже до тенис, и въпреки че има натоварен график, тя рядко изглежда претоварена или притеснена от многото предизвикателства, с които се сблъсква.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    5 0 Отговор
    Мъжко млеко

    Коментиран от #7

  • 2 Тодоров

    9 2 Отговор
    Бие си инсулин, пие елкарнитин и т.н. Отделно всяка снимка се подбира много внимателно и задължително обработва с фотошоп.
  • 3 Ели

    12 1 Отговор
    Все се чудя какво толкова им е весело и смешно. И нашата Екатерина Захариева като я питат нещо, първо се хили странно, после почва със заучените фрази.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ели":

    От наркотиците е.
  • 6 аааааа

    12 1 Отговор
    Като я гледам, сигурно яде по един лист зелена салата на три дни, а събота и неделя по три солети на ден за награда.
  • 7 любител

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    прав си пич това е точен отговор не като в статията възможно това вероятно онова. като не знаят защо си чешът само езиците. нашето млекце си е най хранително и диетично с включена и креватна гимнастика всички дами стават като фолкаджийки. хахаха
  • 8 Калпазанин

    0 0 Отговор
    Каквото и да яде @@@@@ и тя @@@@
  • 9 Абе, какви ги дрънкате

    4 0 Отговор
    Хайде, стига глупости! За Кейт се грижат кралските готвачи, които са много добре запознати със здравословното хранене и разполагат с всякакви екологично чисти продукти. Членовете на кралското семейство живеят дълго, без да правят нищо, абсолютно нищо. Това, което яде тази женица, ние не сме го и сънували. Стига сте заблуждавали хората. Овесените ядки в Англия от векове наред са храна за бедните - кашата от тях се казва "поридж". Кейт може да е яла поридж при мама си и татко си, но сега - едва ли. Стига измишльотини!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тази

    1 1 Отговор
    баба (много се състари напоследък) по природа е като дъска. Явно гена й е на чироз.
  • 13 Яде му .я

    0 0 Отговор
    То е ясно какво яде тая селянка. Яде ..я на Уилям.