Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 12:32 1 621 2

Деми Мур и Аштън Къчър най-сетне се разведоха

  • деми мур-
  • аштън къчър

Шестгодишният брак на Аштън Къчър и Деми Мур окончателно приключи

Дни преди Деня на благодарността актьорът  Аштън Къчър има за какво да бъде благодарен – разводът ми с Деми Мур най-сетне приключи, съобщава сайтът за светски новини TMZ.com.

Документите са били подадени във вторник следобед, с което двойката сложи край на брака си. Съдията от Върховния съд в Лос Анджелис Скот Гордън приключи делото по молбата за развод, което Къчър започна през 2012 г.

Къчър и Мур се венчаха през септември 2005 година и се разделиха през 2011 г. Причината този развод да се точи толкова дълго е, че те се караха за пари.

Бившата двойка - той е на 35 , тя скоро стана на 51 - нямат деца заедно. По време на брака им те учредиха фондация за борба със сексуалната експлоатация на момичета в цял свят.

Къчър участва в сериала "Двама мъже и половина" и в момента има връзка с актрисата Мила Кунис (Шеметни години), с която чакат дете и смятат да се оженят.

Мур се снима във филма "Предел на риска" през 2011 г. и участва в новата лента "Страхотни момичета". Преди това тя беше омъжена за актьора Брус Уилис, с когото има три дъщери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zdrawko Sashew

    0 0 Отговор
    Ура! "Голем" дерт ми беше.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Zdrawko Sashew":

    И на мен!