Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 14:28 1 337 7

Сара Джесика Паркър не иска ботокс, защото ще навреди на кариерата ѝ

  • сара джесика паркър-
  • актриса-
  • ботокс-
  • лице-
  • остаряване

"Аз съм актриса, трябва да си движа веждите", обяснява звездата от "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър не иска ботокс, защото ще навреди на кариерата ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

Сара Джесика Паркър заяви, че "не разбира" фокуса на киноиндустрията и обществото върху стареенето и изключва възможността да си сложи ботокс: "Аз съм актриса, трябва да си движа веждите", обясни тя, с което индиректно и посочи очевиден проблем при нейни колежки в Холивуд.

58-годишната звезда разкритикува двойните стандарти в Холивуд и попита защо мъжете не са обсъждани за възрастта си като жените. Говорейки пред The Telegraph, тя каза: "Не разбирам защо мъжете на моята възраст никога не са питани за остаряването. Събуждаме се сутрин, имаме милион неща за вършене и просто трябва да продължим напред - просто не разбирам акцента върху остаряването", казва екранната Кари Брадшоу, позната по целия свят с ролята си в "Сексът и градът", припомня БГНЕС.

Тя потвърди, че няма намерение да си инжектира ботокс, защото това може да се отрази негативно на кариерата ѝ във филмовото изкуство: "Аз съм актриса, трябва да си мърдам веждите. Част от работата ми е да споделям емоции и да общувам с лицето си".

Тя добави, че не смята, че съпругът ѝ, актьорът Матю Бродерик, би харесал идеята внезапно да види лицето ѝ преобразено.

Наскоро Сара сподели, че има три артикула за красота, от които не се е отклонявала във времето: серум, околоочен крем и слънцезащитен крем - всички от марка, която не е от най-скъпите. Говорейки пред WWD, тя каза: "Това, което работи за мен, работи от десетилетия на много други жени на достъпна цена. Грижата за кожата не е само за определени хора, не е нужно да мислим: "Не мога да пипна това или трябва да ипотекирам къщата си, за да си го платя". Вероятно съм по-малко притеснена от остаряването, отколкото бях преди година. Просто нямам време и енергия да се тревожа за това."

В момента Сара играе в продължението на "Сексът и градът" - "И просто така...", вече в третия му сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    3 3 Отговор
    Грозилка 😉
  • 2 Грозна

    5 3 Отговор
    и кривокрака .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Патурко

    6 0 Отговор
    Тя ако види нашите пластмасови ВИП-ки какви квазимодота са!!!
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    3 1 Отговор
    Лансират е тази.."убавица" щото е от правилният произход.

    Лично за мен -толкова ракия не моа да изпия !
  • 6 СпасЪ

    1 0 Отговор
    Конят духна пръв.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.