Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 08:18 1 914 1

Джей Ло продаде къщата си за над 30 млн. долара

  • дженифър лопес-
  • джей ло-
  • къща-
  • имот-
  • продаде

Фитнес зала, амфитеатър за сто души, девет спални, тринадесет бани, тераса и безкраен басейн са само част от многото характеристики на къщата

Джей Ло продаде къщата си за над 30 млн. долара - 1
Снимкa: БГНЕС

Според Wall Street Journal Дженифър Лопес е успяла да продаде дома си в жилищния район Бел Еър в Лос Анджелис. Гордата собственичка е платила 34 млн. долара, пише dariknews.bg. Цената е била предоговорена при продажбата, тъй като звездата беше пуснала къщата си на пазара през февруари миналата година за 42 млн. долара. А вилата си беше купила сама през 2016 г., от актрисата от "Д-р Хаус" Села Уорд за 28 млн. долара. Фитнес зала, амфитеатър за сто души, девет спални, тринадесет бани, тераса и безкраен басейн са само част от многото характеристики на къщата. В един момент Дженифър Лопес и Бен Афлек са обмисляли да ремонтират къщата за новия си живот като младоженци, но са размислили. След като се спряха на великолепна вила в Пасифик Палисейдс, двойката най-накрая се установи в Бевърли Хилс през март миналата година. Огромният имот с площ от над 1200 кв. м. Включени са басейн, киносалон и гигантска всекидневна. Достатъчно, за да се занимават децата им: Макс и Емме (15 г.), родени от брака на певицата с Марк Антъни, както и Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюъл (11 г.), деца на Бен Афлек и Дженифър Гарнър.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    1 0 Отговор
    Джей сигурно гледа Кирчо брейка и го е послушала че, сега е времето да се продава.