Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 14:33 1 716 3

На 61 години Мег Райън се завръща в романтичните комедии

  • мег райън-
  • актриса-
  • сценарист-
  • режисьор-
  • романтична комедия-
  • комедия

Райън е автор на сценария на филма, като същевременно ще играе и режисира лентата

На 61 години Мег Райън се завръща в романтичните комедии - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Филмът „What Happens Later“ е нова романтична комедия, в която 61-годишната Мег Райън се завръща като актриса, режисьор и сценарист. След участието си в емблематични романтични ленти като „Когато Хари срещна Сали“ и „Безсъници в Сиатъл“, тя затвърди статута си на вечната кралица на романтичните комедии. Но колкото по-известна ставаше, толкова повече Райън искаше да се отдръпне от светлината на прожекторите, пише Дарик.

„Взех си голяма почивка, защото чувствах, че има толкова много други неща, които исках да развия“, каза тя, подчертавайки ролята си на майка на двете си деца, син Джак, на 31 години, от бившия ѝ съпруг Денис Куейд и дъщеря Дейзи на 18, която тя осинови през 2006 г. „Хубаво е да мислиш за актьорството като за работа, а не за начин на живот“, каза тя в голямо интервю за американското списание People.

Сега – осем години след последния ѝ филм „Итака“, нейният режисьорски дебют през 2015 г., тя се завръща на големия екран този ноември с новата романтична комедия „What Happens Later“. Това е история за бивши любовници, които за една нощ се озовават заедно на регионално летище.

Райън, към която във филма се присъединява Дейвид Духовни, нарича цялата продукция на тази романтична комедия „магическа“. Новата романтична комедия с участието на Мег Райън тръгва по кината по цял свят на 3 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    7 4 Отговор
    Дърта щатска кобила от Hollywood.Щатите треба да са на първа страница винаги - кой умрял,кой се нас рал,нема значка..
  • 2 абе,

    7 2 Отговор
    Баналнен сюжет туражиран непрекъснато от застаряващи актьори.Пълно е с такива филмчета.Лиготии...
  • 3 Беше

    7 0 Отговор
    много сладка като млада.