Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 13:58 2 508 5

Веселин Маринов изпревари Лили Иванова

  • лили иванова-
  • веселин маринов-
  • любо киров-
  • концерти-
  • турне-
  • ндк

Идва сезонът на мащабните концерти на големите наши музикални звезди

Зала 1 на НДК е била пълнена три поредни дни само от Лили Иванова, коментира пиарът на Любо Киров. Той има амбицията да изравни рекорда на естрадната икона. Наблюдатели разказват, че зала 1 на НДК ще се пръсне по шевовете от предстоящите събития до Нова година. Те започват още другата седмица. На 8, 9 и 10 ноември ще се проведат разпродадените концерти на Любо Киров. Поп звездата съобщи преди дни, че всички билети са разпродадени и трите дни той ще пее пред пълна зала.

 

 

Турнето на певеца това лято събра около 12 хиляди души и бе напълно разпродадено. Още толкова се очаква да посетят зала 1 на НДК тази есен. Това е голямо постижение за българския поп певец, който ще излезе пред публиката с голямата си банда, а най-вероятно ще бъде подкрепен на сцената и от близки приятели в поп жанра. Очертава се грандиозно шоу както откъм сцена, така и откъм перфектно осветление.

Един от най-обичаните изпълнители – Веселин Маринов – също ще зарадва феновете си преди края на годината. Залите за концертите се пълнят за часове. Обявените дати са 28, 29 и 30 ноември. Певецът е готов с 30-ия си албум, който се нарича „Лесен за обичане“.

 

По всичко личи, че певецът се конкурира с Лили Иванова. Нейните традиционни концерти, с които закрива националното си турне, се провеждат в началото на декември и се радват на огромен интерес, но тази година тя се сблъсква с истинска конкуренция в лицето на Веско Маринов, имайки предвид колко близко един до друг ще се проведат концертите им и то на едно и също място.

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахаха

    5 2 Отговор
    Хахахахаха

    Я вместо да ги сравнявате по посещаемост ги сравнете по друг показател

    Примерно профил на почитател
    Години образувание местоживеене
    Етнически произход

    И ще се хванете за главата какъв сбиротък се довлича в центъра на софия
  • 2 Моториста

    2 3 Отговор
    Няма място за сравнение с Лили Иванова на който и да е певец.
    Тя е иконата на българската естрада,
    най великата.Не пишете глупости.
  • 3 Буден

    2 3 Отговор
    Най неуместното сравнение.Слънце и луна.
  • 4 Супер противен

    3 2 Отговор
    нагляр
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.