Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 15:23 3 401 12

Сърдечни проблеми мъчат Васил Найденов

  • васил найденов-
  • сърце-
  • сърдечни проблеми-
  • сърдечни заболявания-
  • певец

Въпреки проблемите обаче звездата не смята да спира да пее и да се изявява пред любимата си публика

Живата легенда на българската поп музика Васил Найденов призна, че го мъчат здравословни проблеми и по-точно такива, свързани със сърцето. Това той разкри в сутрешния блок на БГ радио „Стартер“.

Певецът сподели още тайни около предстоящия концерт с Богдана Карадочева и Стефан Димитров в зала 1 на НДК на 7 ноември.

Васил Найденов намекна за сърдечните проблеми, които има напоследък, но не изпадна в подробности. Той обаче подчерта, че това не е причина да ощетява зрителите, дошли да гледат и слушат неговите участия. Даде пример със съвет от Богдана, която е забелязала проблемите му и не му е позволявала да продължи пеенето на един от концертите им. Той обаче смята, че хората уважили го и загърбили ежедневните задачи, за да посетят концерта му, не заслужават подобно отношение и винаги това го е водело през годините.

В разговора със Симо от БГ радио Васил Найденов припомни шеговито и за участието си по БТВ пред Светослав Иванов. Там той разкри, че основно времето си в интернет прекарва в гледане на порно. Въпреки здравословното си състояние певецът разкри, че продължава да ползва интернет с тази цел и смята, че всеки нормален човек го прави. Васил Найденов разкри какъв смут е предизвикало това в студиото тогава. Предположи, че водещият на „120 минути“ и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която също е била гост в предаването, най-вероятно гледат порно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 2 Отговор
    лидерката на БСП Корнелия Нинова, която също е била гостенка в предаването,
  • 2 розодендрон

    13 4 Отговор
    Васко дали гледа порно,не ме друса. Знаем,че той е педи и това е отдавна.
  • 3 Бебча

    7 1 Отговор
    Дано да се оправи човекът.
  • 4 един от стадото

    6 4 Отговор
    той за друго никога не е ставал, а и ще ми се хвали в ефир сега. Жалък
  • 5 Град Симитли

    7 3 Отговор
    тоЪ и коро маричков са най-големите и най-пошли мрънкалници!
    "страдалци", рийш..!
  • 6 Найденов да найди

    3 1 Отговор
    Майка за деца че ей тъй ще му мине живота инвитро
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

    Коментиран от #8

  • 8 истина ти казвам

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Е който харесва народни песни да си слуша! На мен народните песни ми действат също като чалгата,късат ми нервите! Съберат се 4-5 бабички и квичът колкото могат!

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 копи пейст

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "истина ти казвам":

    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.
  • 12 Чичи

    0 0 Отговор
    И пидиразки проблеми също го мъчат. Вече никой не ще да гооножда.