Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 11:31 1 175 11

Тити Папазов се оплака, че най-големият му проблем е, че не може да лъже

  • тити папазов-
  • константин папазов-
  • интервю-
  • дебора михайлова-
  • лъжа

Днес Тити усеща тежестта на обществения съд, след като бе заклеймен заради жестока постъпка от миналото си, за която сам се "похвали"

Тити Папазов се оплака, че най-големият му проблем е, че не може да лъже - 1
Снимка: БГНЕС

В българския баскетбол едва ли има по-колоритна личност от президента на „Левски” Константин Папазов. За него казват, че е и луд, и клоун, и ревльо. Бил специалист по психоатака и генератор на налудничави мечти, които превръща в реалност. Всеки, докоснал се до него, може да сподели различни наблюдения.

Въпреки всенародната любов към него, през 2023-та положителният имидж на Тити пострада от скандал, избухнал след участието му в подкаста на Тото. В подкаста на рапъра Папазов разказа как на младини обръснал косата на бившата си приятелка Гергана, защото се хванала с негов приятел. Признанието му накара мнозина да направят паралели с Георги - касапина на Дебора от Стара Загора.

„Вдигна се шум с една основна цел – аз да бъда унизен пред обществото. Зад постановката стоят онези, които искаха да превземат „синия” футболен клуб”, обяснява в скорошно интервю Папазов.

"Съжалявам, че още преди 28 години не е имало начин да бъда санкциониран и да си платя греха. Сега моралният съд на хората е много по-тежък. В никакъв случай не мога да кажа, че той е незаслужен, но аз знам какъв съм понастоящем. Нищо не ме оневинява, но не ми се ще да се правят паралели с живота ми днес. Другото, което ми тежи е, че талантлив водещ като Тото пострада от предаване с мен. Целта с раздухването на случая беше аз да бъда унизен пред обществото.", разкайва се президентът на баскетболния клуб на "Левски".

Попитан кой смята, че седи зад тази атака, той отговаря така: "Определени фенове на ФК „Левски”, които искаха да превземат клуба, но не успяха. Оттам дойде постановката. Днес футболният клуб е в пъти по-добре, отколкото през 2020-а. Доволен съм, че и самият аз имам заслуга да е така. ФК „Левски” се управлява от този, който най-много е заслужил - Наско Сираков."

"Всички пари, които съм получил от баскетболния „Левски”, съм ги дал обратно там. Убеден съм, че отново ще дойдат добри времена и ще успея да възстановя средствата на семейството си, които съм похарчил, за да оцелее клубът.", пояснява още Тити.

Папазов е категоричен, че най-големият му проблем е, че не може да лъже. Изглежда и че не може да спре да говори, дори когато е наложително. "Можех да откажа на Тото да говоря по темата, но не го направих и стана тя, каквато стана. Причината да не се поколебая да разкажа за случка отпреди 28 години е, че моята вина беше безспорна. Ако мога да върна времето назад, не бих постъпил по този начин с Гергана. Предаването „При ТоТо” беше много свободно и шеговито. Едно е сигурно - че нещата, казани от мен там, силно се преекспонираха. Четири месеца записът събираше лайкове и хората се смееха от сърце. Впоследствие се опитаха да направят някакъв паралел с постъпката на Георги, който наряза с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Случилото се с момичето и споделеното от мен в интервюто при Тото, беше отразено доста шумно навсякъде.", спомня си той за напрежението в обществото от преди няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    5 1 Отговор
    Ами вземи си Киртака за говорител и съветник
  • 2 Тоя...

    6 1 Отговор
    Не е добре с главата.Аз не познавам човек, така по-известен да не лъже.Особено политиците и журналистите.
  • 3 Русофил

    11 1 Отговор
    Освен всичко Тити е класен лузър. Лузърите имат едно място - в канавката.
  • 4 Мъдрият

    7 0 Отговор
    Това не е проблем, напротив! Защото лъжата е дяволско нещо и е грях да лъжеш!

    Но това съвсем не означава, че трябва да казваш всичко на всеки! Човек за това е създаден с разум от Бога, за да може да прецени кога и какво трябва да каже и да говори!

    Проблемът на Папазов е друг - много говори и празнослови, и си пъха гагата навсякъде, където не му е работа!


    В конкретния случай - естествено, че тази история не трябваше да я разказва на никого, а още по-малко на цяла България! Така си направи "автобейбихей" - както казваше един познат!
  • 5 Злати Минкова

    12 0 Отговор
    Този ли бръснеше жени? Я да взимате да го връщате обратно в килера, откъдето е изпълзял.
  • 6 С Тити

    9 0 Отговор
    няма как да имаме читав отбор по баскетбол. А обстоятелството, че Тити е президент на официален клуб говори лошо за страната ни. За съжаление такава ситуация се случва и в другите спортове.
    Амин за българския баскетбол
  • 7 Д-р Пси

    9 0 Отговор
    Не смешно, тежък случай!
  • 8 пери

    8 0 Отговор
    Този ревльо пак ли изпълзя? Не сме забравили резила му. Каквото и да каже, вече нищо не може да заличи и излъска наново оакания му обществен имидж. Така става с известните. Издънят ли се, до живот е и няма шанс да им се прости.
  • 9 Аз съм веган

    4 0 Отговор
    Наистина не може. Ето и сега не успя.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фарс

    0 0 Отговор
    Тъпче, ние знаем , че не можеш. Защо не спираш да лъжеш? Това се чудим.