Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 06:14 2 037 7

"Игри на волята" 5: Гладиаторите си извоюваха седмица в Резиденцията

  • игри на волята-
  • гладиатори-
  • старейшини-
  • резиденция

Старейшините загубиха битката и отиват за седем дни в Стопанството

"Игри на волята" 5: Гладиаторите си извоюваха седмица в Резиденцията - 1
Снимка: Игри на волята/NOVA

Гладиаторите спечелиха териториалната битка и ще прекарат седмица в Резиденцията, предаде dariknews.bg.

Червеното племе, което е в намален състав след отпадането на Радостин Кръстев, Цвети Станева и Калоян Митов, показа отлична работа в екип и спокойствие на Арената. Капитанът на Гладиаторите Иван Рълев демонстрира добри лидерски умения, а съотборниците му Крум Апостолов, Виолета Стайкова, Теодора Маринова и Благомир Мастагарков успяха да се синхронизират перфектно.

Старейшините загубиха битката и ще прекарат седмица в Стопанството. Най-голямо беше разочарованието за капитана на сините - плувеца Михаил Кръстев. Той дълго мечтаеше за лидерското място, но започна с фалстарт. Разделението в племето на Старейшините си пролича и на Арената, а благодарение на Момчил Василев и правилния му подход в кастинг битката, те няма да гладуват на Дивата река.

Днес предстои епична капитанска битка между двама от най-силните играчи в "Игри на волята" 5 - Иван Рълев и Михаил Кръстев. Един от тях ще спечели огромно предимство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалка пародия

    8 1 Отговор
    Нещо като нищо си за хора със специални потребности
  • 2 Сядам да гледам...

    6 1 Отговор
    ...това предаване,но такова викане,такива децибели,такова реване...,че ме отказват и превключвам канала ...!
  • 3 нали беше новинарски сайт ?

    4 1 Отговор
    е свърши ли тая боза няма ден в който да не пишете за тази глупост не стига ли четровят хората по телевизията че и тук трябва вавки ден да ни тровите с това ??? колко са ви платили за рекламата?
  • 4 И по-малко вяра на видяното

    8 0 Отговор
    Мастагарков в племето на реката, трябва да е гладен, брадясъл, с мръсни дрехи от дълго пребиваване на открито, изнемощял от ядене само на джанки? В последното предаване беше с оформена брада - катинарче и перфектно чисти дрехи? Това е стендъп спортно шоу с актьори аматьори и много заблуда за другия зрител от сценаристите.

    Коментиран от #6

  • 5 ами,

    2 0 Отговор
    Добре,че беше Иван Рълев-той изнесе цялата игра и ги завесе да хапнат.Теодора Маринова също се представи много добре.
  • 6 Сейр, сър

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "И по-малко вяра на видяното":

    Точно като Шоуто на Труман. Сценарий, много викове и закани. Жалка работа
  • 7 Пълен театър

    2 0 Отговор
    Пълна боза, само Момчил е пич на място и е интересно докъде ще го допуснат продуцентите. Те определят играта на всеки и докъде ще стигне. За мен и финалист и победител, но както винаги става в територията БГ ще е някой с протекции. Те така...