6 Декември, 2013 11:43 1 162 1

Галя Щърбева ще стане майка по празниците

  • галя щърбева-
  • майка

Тв водещата иска бебето да се появи на бял свят по естествен начин

Водещата на новините по Нова телевизия Галя Щърбева очаква да роди първата си рожба по празниците. Какъв по-голям подарък за Коледа от това да станеш родител?

Двамата със съпруга й – оператора Петко Гюлчев, очакват момиченце. Галя е избрала да роди в частната клиника, където следят състоянието й.

От суеверие журналистката дълго пазела в тайна както бременността си, така и пола на детето. Дори и най-близките й хора до последно не били наясно какви подаръци да купуват - сини или розови.

Щърбева иска бебето да се появи на бял свят по естествен начин, а не с операция.

„Все още не сме се спрели на конкретно име. Няма да кръщаваме бебето на близки роднини. Нищо не съм купувала за него. Горе-долу знам какво ще вземем, но не ми се бърза. Всичко ще правя в последния момент”, планува Щърбева пред списание LOVE style.

Щърбева посещава училище за бъдещи родители. Тя ще се доверява и на съветите на приятелката си Лора Крумова, която през септември стана майка на малкия Явор. Галя още не е решила колко време ще отсъства от екрана.

„Не съм планирала. Ще преценя, след като се роди бебето, но може би ще се възползвам от едногодишния си отпуск по майчинство”, смята Галя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 I'm back

    1 0 Отговор
    Хубава майка.Да е жива и здрава!