Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 13:27 3 248 16

Камелия направи смела изповед за бебето и майчинството (ВИДЕО)

  • камелия-
  • майка-
  • сурогатство-
  • сурогатна майка-
  • шоуто на николаос цитиридис-
  • поп фолк певица

Въпреки че призна директно, че е ползвала услугите на сурогатна майка, Камелия е явен защитник на този вид възможност за родителство

Поп фолк дивата Камелия се реши най-сетне да застане смело в ефир и да обяви истината за най-голямото си щастие – своето бебе с Цветин. В шоуто на Николаос Цитиридис Камелия отвори темата именно с това – с огромния брой хора у нас, които не могат да станат родители по нормален начин.

Макар че Камелия не проговори директно за сурогатството, тя каза достатъчно, за да покаже нуждата от него. Тя е категорична, че държавата ни трябва да помисли и да въведе закон за възможност за такова родителство, каквото отдавна вече има в много страни по света, дори и в наша съседна държава.

„Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?! Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България. Та нали именно от деца имаме нужда, за да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен“, пита Камелия.

Самата тя не скри, че след 15-годишна тежка битка за дете, която не можела и не можела да спечели, е била на дъното много пъти. „Изпитала съм всички възможни чувства на света – от краткотрайна радост и надежда, през отчаяние и мъка, до злоба и завист дори, а след това и до депресия. Всичко. Но не се отказах. Никога не се отказах, защото това винаги е било най-голямата ми мечта“, сподели певицата, която заедно с Цветин ще посрещнат първата си Коледа с Баян.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    28 8 Отговор
    Аз разбирам мъката, отчаянието и безсилието на жената, която иска, но не може да има дете. Но нещата винаги имат две страни - едната е на жената, която иска, но не може, и другата е на жената, която приема да износи и роди чуждо дете. За да е по-обективен анализът на ситуацията, трябва да чуем и сурогатната майка. Нека тя да каже лесно е да носиш едно дете девет месеца, а после да го подадеш в ръцете на друга жена без да можеш да имаш каквито и да било права върху това дете. Знам, че ще ядосам много хора, но мисля, че такива неща не бива да се позволяват, защото са неморални. Жената, притисната от безпаричие и безизходица да отдава утробата си под наем, е в нечовешко, ужасяващо положение и това не бива да се подценява. Майчинството е свято нещо, между майката и детето се създава връзка в продължение на цели девет дълги месеци, в които всеки е зависим от другия. Тази връзка е божествена, кармична и ненарушима, затова е морално да вземеш изоставено от майката дете, но не и да наемаш утроба срещу заплащане.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Не е просто

    21 4 Отговор
    Всеки гледа от собствената си камбанария. А не е толкова просто. Камелия съгласна ли е с живота да се търгува и би ли изоставила родено от нея дете, ако притисната от нужда е подписала такъв договор?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Статист

    13 7 Отговор
    Фолк-дивата, каква фолк дива това е една най обикновена проститутка.
  • 5 Ами водила битка 15 години

    18 4 Отговор
    Значи е била на 35, когато се сетила за дете. Ама на 35 вече не е като на 25-30. А майчинството започва още 9 месеца преди раждането. Да минеш през всичките промени в организма със съответните неудобства, като сутрешното повръщане, световъртеж, корем до носа, притискащ вътрешните органи, подути крака, да влезеш в родилна зала със страховете си и накрая изтощена да го вземеш в ръцете си - всичко това тя няма как да го знае. Купила си е нещо, нека да му се радва и да не ни занимава с проблемите на тия, дето могат да купят бедна жена за инкубатор.

    Коментиран от #14

  • 6 БРАТЯ БОНЕВИ

    12 4 Отговор
    ЗАШО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ОСИНОВИ ДЕТЕ А СЕ ЧЕКНЕШЕ ЗА ПАРИ ПО КЛУБОВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ЗАБРАНЕНО КОЕТО СИ НАПРАВИЛА КИФЛА ТАКАВА!!!!!!!!!!!!!!!
  • 7 не разбрах

    14 4 Отговор
    как според Камелия трябва да се промени закона? Да се разреши търговията с деца, това ли е идеята? Да станат децата стока, която можеш да си купиш, ако имаш пари да я платиш? В православна държава подобен грях е абсурден. Бог дава децата на този, на когото прецени, че трябва да даде, напълно безплатно. Понякога не можем да си обясним защо Бог дава деца на хора, които не заслужават, но само той знае какъв е промисълът му. Същото се отнася и когато отказва да даде деца, той си знае защо. Иска се смирение и вяра в Бог, не начин да го излъжем, като си купим нещо, което той ни е отказал. Като гледам тоалета на Камелия и егоистичтиге й размисли, мисля че разбирам защо Бог е отазал да й даде даром чедо.

    Коментиран от #9

  • 8 интересно

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "хмм":

    Защо сурогатното майчинство трябва да е нерешим морален казус само у нас? Хората в страните, в които е разрешено, по-малко морални ли са от нас?

    Коментиран от #10

  • 9 Боя се, че ...

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "не разбрах":

    По отношение на сурогатното майчинство също не знаем каква е неговата промисъл.

    Коментиран от #13

  • 10 защото

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "интересно":

    сурогатното майчинство е търговия. Човешкият живот не може да се продава като стока, кое не е ясно? Ти вярваш ли, че по света ще се намери жена, която да износи чуждо дете напълно безвъзмездно, ей така - от състрадание към бездетното семейство? Нормално ли е да се печели от продажба на деца? Нормално ли е да се купуват деца? Това, че някъде се прави дори законно, не означава, че е морално.

    Коментиран от #11

  • 11 хмм

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "защото":

    Може и да се намери, но дори и да не е безвъзмездно, щом не е насила защо се бъркаш в това? Имаш ли права над тялото или волята на друг?

    Коментиран от #12

  • 12 защото

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "хмм":

    е насила. Сурогатни майки стават най-често жени без постоянни и сигурни доходи и самотни майки, които продават утробата си, за да изхранят децата си. Бедността е най-страшното насилие. Когато си беден дори и сурогатна майка не можещ да си наемеш.
  • 13 знаем, как да не знаем

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Боя се, че ...":

    Първо, Бог няма нищо общо с това и в този смисъл няма как да има промисъл жена да продава утробата си за износване на чуждо дете. Сурогатното майчинство е бизнес, който носи 14 милиарда печалба годишно, значи можем да се досетим чия промисъл е. На онези, които режат здрави полови органи, за да сменят пола.
  • 14 456

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ами водила битка 15 години":

    Даже на 37, защото тя е на 52 г. сетила се Мара, да се побара.
  • 15 абе,

    7 1 Отговор
    Медиите да престанат да напрапват чалгарията,тези които са в този жанр са срам за нацията. Простотия, голотия, кючеци,обезобразени лица и тела.Клиповете им са вулгарни.Няма нищо стойностно.Погледнете я Камелия на какъв палячо прилича след интервенциите.Жена на 52 години се прави в клиповете си чрез филтри на тийнеджърка и се гологъзи,ами порнография си е това и не се връзва с майчинството.Да живо и здраво детето но ще е поредния чалгар за съжаление.
  • 16 Аха

    4 0 Отговор
    Ти остай бебето ама и тя си резна носа. Гледам я, друга виждам. Искам си истинската Камелия