Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 11:29 1 853 11

Звездният кулинар от Masterchef шеф Кустев събра в книга 69 рецепти с история

  • шеф кустев-
  • мастършеф-
  • кулинарно шоу-
  • кулинарна книга-
  • шеф илиян кустев

Първата книга на шеф Илиян Кустев излиза на пазара в навечерието на финала на кулинарното шоу

Храната за него е религия, а перфекционизмът в кухнята – начин на живот. Шеф Илиян Кустев се превърна в един от кралете на българската кулинария с участието си в журито на осмия сезон на Masterchef.

Именно в навечерието на финала на обичаното шоу любимецът на българските зрители ще зарадва своите почитатели и с първата си книга с „69 рецепти с история“.

Луксозното издание ще може да бъде открито в книжарниците от 30 ноември. В него ценителите на добрата храна ще открият някои от най-впечатляващите рецепти от дългогодишната кариера на шеф Кустев, придружени с цветни фотографии.

Какви са тайните „от кухнята“ на най-известните ресторанти в света? Какви качества са нужни, за да спечелиш титлата „шеф“?

Световноизвестният готвач, работил в най-елитните хотели и ресторанти в Лондон, Париж, Барселона и София и готвил за популярни личности като крал Чарлс и Маргарет Тачър; Брад Пит и Джони Деп, споделя как се раждат гениалните ястия и защо не бива да се страхуваме да експериментираме в кухнята.

От екзотични сосове и дресинги, подходящи да обогатят многобройни ястия, през супи, здравословни салати и апетитни месни и безмесни гозби, в „69 рецепти с история“ са поместени множество идеи за гурме пиршество, които ще изкушат всеки любител готвач да отприщи способностите си и да овладее изкуството на храната.

Обогатена с лични истории и множество съвети, книгата на шеф Кустев ни доказва, че перфектното ястие наистина съществува. А най-важната съставка в него е страстта към готвенето.

"Горя в работата си всеки ден. В кухнята за мен няма място за празни приказки, лигльовци и измишльотини. Хигиената, професионализмът, отношението към продукта и страстта към храната са водещи.

Аз съм шеф Илиан Кустев и за мен винаги най-важното е какво има в чинията. И никога няма да спра. Докато не стане перфектно! Тази книга е малка част от мои рецепти, сътворени през 27-годишната ми кариера, като за някои от тях ще споделя интересни истории. Ще се постарая да опиша и подпомогна със съвети, за да ви е по-лесно и по-вкусно.", така представя работата си и дебюта си на книжния пазар звездният кулинар.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брамбъл полк

    12 2 Отговор
    Нахакано леке. И не е никакъв шеф готвач,още по малко звезден.Едва ли е чувал даже за Ескофие,легенда в готвенето!
  • 2 Брамбъл полк

    14 2 Отговор
    Нашарен по ръцете с татуси,един Кордон Бльо не може да направи като хората.Много шеф готвачи се навъдиха във БГ. Хората нямат пари хляб да си купят а те станаха милионери!
  • 3 Сотир

    1 0 Отговор
    Кученцето Оги и татко Доги.
  • 4 хи хи

    14 0 Отговор
    Божее, селският говач написал книга...По-смешен Мастършеф ,откъм съдии, от българския не съм гледал. Пародия!
  • 5 ццц

    12 0 Отговор
    Тоя е олицетворение на държавата в която живеем. Немам думи.
  • 6 готвача Пи ли ту Винету

    14 0 Отговор
    Интересно защо всичките кашавар - шефове,позират със скръстени ръце Страшни ли са,важни ли са ...Ако няма къде да ги държат ,бих им казал къде да ги заврат
  • 7 Не го гледам

    10 0 Отговор
    Това предаване. Тъпи кифли с лигавене на ента степен.
    А тия "шефове" се мислят че са хванали.....
    Смешно е. Абсолютно не го гледам тая пародия.
    Тоя се татуирял като някой пандизчия.А имаше един предния сезон, онзи пък от краката до главата в татуси. И той....шеф на кифлите....
  • 8 ОТРЗ

    4 0 Отговор
    ,,Шефове" безчет,а в кухнята няма кой да бели лука и картофите и да търка тавите и тиганите...
  • 9 Хора,хора

    8 0 Отговор
    Стига това ,,шеф".Има си българска дума и тя е ПРОСТО .ГОТВАЧ.
  • 10 Срам

    1 0 Отговор
    За края на шоуто!!!И преди това също имаше срам!Колегите му с Да,а този шев с Не,Ами не е честно бе хора?!Стига с пристрастия,нека е заслуга!!
  • 11 а тоя къф е ?

    0 0 Отговор
    тоя нисичкия комплексар не разбрах да готви ли е отишъл там, да оценява ли или да помпа за бицепс ? (друго не помпа)