Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 09:11 8 843 2

Нови звезди влизат в "Hell's Kitchen"

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • btv-
  • nova-
  • силвена роу-
  • спенс

Очаква се през предстоящия сезон шоуто да отвори вратите си за топ кулинарката Силвена Роу

По NOVA вече текат реклами за кастинг за сезон 6 в „Кухнята на ада“. По информация на "Уикенд" риалитито ще се завърне в ефир от февруари догодина. Водещ по традиция ще бъде Виктор Ангелов, но шоуто е отворено и за гост звезди. Миналата година това бяха двамата кулинари, които по необявени до ден днешен причини се разделиха с "Мастършеф" на bTV – Андре Токев и Петър Михалчев.

Веднага след като в bTV им показаха вратата, NOVA им даде поле за изява, с което рейтингът ѝ удари тавана. Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Очаква се през предстоящия сезон шоуто да отвори вратите си и за четвъртата голяма звезда, изявяваща се до скоро в bTV. Това е Силвена Роу.

Атрактивната кулинарка вече повече от година дава недвусмислени сигнали, че има желание да стане лице на Нова телевизия. През пролетта на 2022-а bTV пусна авторското ѝ предаване "Моето звездно парти", което обаче издържа само един сезон в телевизионен ефир. След свалянето му Силвена се стараеше да бъде лоялна към доскорошните си работодатели и да не се появява при конкуренцията. Когато обаче стана ясно, че няма да ѝ дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито ще я поканят да се завърне в "Мастършеф", тя започна да търси друго поле за изява.

Логично, първата ѝ спирка беше Нова телевизия. Готвачката се появи на парти на канала, а в деня на балотажа (5 ноември) беше поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга. Това се случва за първи път в нейната кариера у нас. Откакто е нашумяла, Силвена гостува единствено в bTV. Тя дори често е казвала, че е "момиче на bTV". Имала е доста предложения за работа в NOVA, но ги отказвала.

Тази линия на поведение към днешна дата вече не е актуална. Силвена показва подчертан интерес към работа в конкурентния на bTV. В същото време тя не пропуска случай да сподели колко добре се е чувствала в компанията на предишните си колеги в "Мастършеф" – Токев и Михалчев. Очаква се съвсем скоро да се събере с тях и то в „Кухнята на ада“ при Виктор Ангелов. Подобна среща в ефир би била истинско зрелище за феновете на кулинарните формати. От Нова тв едва ли ще пропуснат шанса да организират подобно шоу, тъй като напролет ще имат много силна конкуренция в bTV.

"Hell's Kitchen" ще трябва да се бори за рейтинг с "Ергенът", където добрите резултати по традиция се смятат за гарантирани, и с планираното риалити за бременната Николета Лозанова, което също се очаква да е хит. Трябва им силен коз и това би могла да е Силвена Роу в комплект с останалите големи звезди от "Мастършеф".

Рапърът Спенс е поканен за режисьор на пулт на култовото предаване "Hell's Kitchen". В близко време започват снимките, а самото предаване ще се излъчи след Нова година.

Самият Спенс, който от 10 години не пее, в момента е един от най-търсените режисьори на пулт и графични дизайнери в телевизиите. Освен в музиката рапърът има около 20 години опит в медиите, припомня "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 добре аре

    1 0 Отговор
    офф айде да ги видиме и тия, така и така друго няма по тъпата телевизия
  • 2 Ха ха

    0 0 Отговор
    Викторчо, като го чуя да кряка истерично и веднага сменям канала😑