Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 06:19 2 837 16

"Игри на волята" 5: Плувецът Михаил Кръстев напусна състезанието

  • игри на волята-
  • михаил кръстев-
  • състезание

Той се изправи в тежка елиминационна битка срещу зъботехника Иван Рълев и бившия футболист Благомир Мастагарков

"Игри на волята" 5: Плувецът Михаил Кръстев напусна състезанието - 1
Снимка: NOVA

Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в "Игри на волята" на осмо място, предаде dariknews.bg. Той се изправи в тежка елиминационна битка срещу зъботехника Иван Рълев и бившия футболист Благомир Мастагарков. 20-годишният Михаил изоставаше сериозно по трасето и завърши последен в надпреварата.

Край огъня участниците научиха, че ще трябва да номинират двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше предизвикан от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за евентуалния изход от съвета. Милионерът беше защитен от имунитет, а с такъв се сдоби и Красимир Дунев срещу всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна след като на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова.

Следващият епизод на „Игри на волята" ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    4 5 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна сключи договор с Нова Броудкастинг Груп за частично провеждане на 6ти сезон в в Най-големият Исторически парк в света.
  • 2 Хаха

    25 0 Отговор
    Михаил излезе срещу мъже и отпадна даже от Виктория щеше да падне, на Рълев ми бяха удобно поставени въженцата на плитко.
  • 3 Очевидно е

    19 0 Отговор
    Бабата Виолета е влюбена в Рълев.

    Коментиран от #4

  • 4 Освалдо Риос

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Очевидно е":

    В това предаване се снима и допълнителна продукция за китайския пазар. За какво си мислите броят на жените и възрастовите групи е равен на броя на мъжете участници.

    Коментиран от #15

  • 5 Щерев

    13 0 Отговор
    Този си беше слабак...дори той сам не си вярваше че още е там. Цялото му представяне беше низ от загуби грешки и пропуски. Не случайно се спаси на ръба и последен от чистилището.
  • 6 Наивен е

    13 0 Отговор
    Баба злобара му намаза ските, път той горкия мисли че ще го пазят. Смях
  • 7 Под лупа

    18 2 Отговор
    Мастагарков пак изглупя. Да беше хвърлил 2 гласа върху бабето, Мартин 1 и тя щеше да е чао. Не мисли тоя човек, ей....

    Коментиран от #10

  • 8 Големанов

    11 0 Отговор
    Мишо дойде с голямата кошница в състезанието и логично си тръгва с празни ръце.
  • 9 Смях в залата

    13 0 Отговор
    Как го наиграха тоя, чак не разбра. После се усети ама късно е либе за китка. Нямаше шансове с двама от най- добрите на трасето. Посредствена игра, отстреляхо го неговите хора. Факт
  • 10 Алоу

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Под лупа":

    Нямаше защото при равен вот номинирания т.е. Рълев избираше срещу кого да се изправи.

    Коментиран от #13

  • 11 големо чудо

    1 3 Отговор
    тази продукция е много грешно да и наричат,, игри на волята по точно щеше да е ,, игри на интригите много са поучителни за младите учасници и тези които евентуално ги гледат, как да успеят в живота пред тях че няма честно по никакъв начин да успея защото живеят в Бугерестан и с това въпроса се изчерпва! а пък водещия Димо този не успял актьор него ли хванаха да води ? та тоя е пълен имитатор на пиянките от фермата един зеяч и измикяр,който облагодетълства по негово осмотрение определени играчи задава неточни критерии в дадени игри или ги променя в движение смятах че ще гледам една продукция по различна от фермата но те се борят за първо място по бездарие, простотия и ....
  • 12 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор
    Къде си бе "кулинарчето" , още ли не вдяваш , че сценаристите редят схемата във всяко риалити
    ❓🤔🤔❓
    Разбраха за ИГРАТА на двете ИГРАЧКИ в четворка и промениха условието в движение ‼️
    А и дали водещата СЛУЧАЕНО остави последен да реши какво ще прави нагласения за отстрел ❓
    Защото, ако беше започнала от него , никой нямаше да купува глас ‼️
  • 13 Алоуууууу

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Алоу":

    Нямаше да има "равен вот" ... Мастагарков и Мартин останаха последни да гласуват на съвета ... Мастагарков купи един глас и му станаха общо два гласа и Мартин има един глас, и стават общо ТРИ гласа ?! Благо, ако беше стрелял с двата си гласа по Виолета, Мартин веднага щеше с удоволствие да го подкрепи с гласа си и Виолета заминаваше на елиминация с общо ТРИ гласа !!! Михаил щеше да се спаси понеже имаше два гласа срещу него преди гласуването на Благо и Мартин. И от общо 13 гласа резултата щеше да бъде 8 гласа за Благо, 3 гласа за Виолета и 2 гласа за Михаил ... В такъв случай нямаше да има равни гласове и Рълев нищо не можеше да избира !!!

    Коментиран от #14

  • 14 Обективно

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Алоуууууу":

    Така беше да, Виолета можеше да отиде и съответно да отпадне. Случайно или не се получи добре за Благо. Той щеше да се измори еднакво, но сега отпадна много по силен играч от Виолета. А и сега 2те са нарочени от цялото племе
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.