Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 15:12 2 351 4

"СкандаУ" отменят концерта си през декември, майката на Лъчо е починала

  • скандау-
  • концерт-
  • отменен концерт

Новата дата на концерта е 27 април догодина

Концертът на "СкандаУ" през декември се отлага. Известното дуо се включи в социалните мрежи със скандален клип, в който разплакани разказаха каква огромна трагедия ги е сполетяла.

И преди някой да си помисли, че отлагането на концерта е мижавият интерес, бързаме да уточним, че става въпрос за нещо наистина сериозно - смърт! Майката на един от изпълнителите е починала преди седмица.

View this post on Instagram

A post shared by СкандаУ (@skandau)

Лъчо се показа с насълзени очи и обяви, че преди седмица е загубил майка си. Поради тази причина концертът им на 19 декември се мести на 27 април догодина. Закупените билети важат без презаверка за новата дата. Тези, които желаят да върнат билетите си, могат да го направят до 19.01.2024.

Преди 4 години групата направи първия си голям концерт в зала "Арена София" и успяха да я напълнят цялата, което изненада всички. Очакванията са, че и този път ще направят такъв бум, че дори Лили Иванова да им завиди на почитателите, пише blitz.bg. Но наглото поведение на Тото през последните две години навреди сериозно на групата и към момента имат малко продадени билети. ще видим дали до април бройката ще се вдигне.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    6 1 Отговор
    И ние кво..?!?
  • 2 Гост

    5 1 Отговор
    Концерт или рецитал?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.