Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 08:34 1 847 2

Дженифър Анистън поиска подкрепа от феновете в памет на Матю Пери

  • дженифър анистън-
  • матю пери-
  • фондация-
  • фенове

Фондация подкрепя страдащите от пристрастяване

Дженифър Анистън поиска подкрепа от феновете в памет на Матю Пери - 1
Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън поиска от феновете на покойния Матю Пери да почетат паметта и наследството му по един лесен начин.

54-годишната актриса насърчи своите последователи в Instagram да допринесат за фондацията на колегата си Пери, която беше стартирана от семейството му на 3 ноември като начин да отдадат почит на актьора от "Приятели" след внезапната му смърт на 28 октомври.

"За #GivingTuesday, моля, присъединете се към мен и семейството на Мати в подкрепа на неговата фондация, която работи за подпомагане на страдащите от пристрастяване", написа Анистън в публикация в своята история в Instagram във вторник, в чест на глобалния Ден на щедростта.

Фондацията подкрепя страдащите от пристрастяване, както правеше самият Пери. "Той би бил благодарен за любовта", отбелязва Анистън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре пак пари искат

    3 0 Отговор
    Нямат наяждане.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.