Last news in Fakti

5 Декември, 2023 12:15 2 270 7

Били Айлиш призна, че си пада по жени и загуби над 100 хил. последователи в Instagram

  • били айлиш-
  • хомосексуалност-
  • жени-
  • последователи-
  • instagram

"Мислих, че всички го знаят", казва певицата

Били Айлиш призна, че си пада по жени и загуби над 100 хил. последователи в Instagram - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Световноизвестната поп певица Били Айлиш разкри, че си пада по момичета.

Тя направи това в интервю за Варайъти, част от брой, посветен на силата на жените. "Да си жена е една постоянна война", казва също тя.

В дните след признанието ѝ обаче, певицата изгуби над 100 хиляди последователи в Инстаграм.

"Вижте, не съм очаквала, че това ще се превърне в толкова голям проблем. В смисъл, не беше ли очевидно? Не може ли просто да ни оставите на мира? След което видях как изглежда в статията и, ами, да, явно съм сътворила поредната сензация", споделя Били.

Впрочем, това не е първия път, когато Били губи фенове заради свои постъпки.

Преди 2 години броя на последователите ѝ в Инстаграм рязко намаля след нейни провокативни снимки в корсет, припомня ladyzone.bg.

"Хората явно си мислиха, че нямам цици. Имам. Големи са, и ги уплашиха", коментира тя тогава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ден

    17 1 Отговор
    Ами да вземе и да си смени пола вече са 52 !

    Коментиран от #4

  • 2 Пешо

    18 0 Отговор
    Супер! И аз си падам по жени.
  • 3 шааа

    15 0 Отговор
    Казва, че си пада по жени, но не казва по кои жени, че вече са толкова много видове - родена жена; родена мъж, но станала жена; родена мъж, но си мисли че е жена; родена жена, но се мисли за мъж; ...
  • 4 мани беги

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ден":

    има 72 пола вече :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ще и мине

    3 1 Отговор
    Високите нива на прогестерона при жените били свързани с такива отклонения.
  • 7 Психолог-Психиатър, работещ в Карлуково

    1 0 Отговор
    Не, не си пада по жени, само тя така си въобразява. Всичко е в нейната глава. Всички хора се раждаме с нормална-хетеросексуална ориентация и влечение към противоположния пол, което е съвсем естествено и правилно, и няма нищо лошо в това. Ако има някой, който харесва представители от собствения си пол, то той е обект на зловеща, пагубна пропаганда и промивка на мозъка от западната "демократична" извратения и феминизъм, твърдо обявили се срещу нормалното патриархално семейство и традиционни ценности. Мозъка на младите подрастващи хлапета се проми от западна джендърска пропаганда по телевизията и интернет и вече всички си мислят, че са 300-полови, но това е само в тяхната глава. Има само 2 доказано съществуващи пола в природата - мъжки и женски. Всичко останало са измислени простотии от световният елит еврейски милиардери, целящи по този начин да намалят раждаемостта и да сведат световната популация до минимум, за да могат да владеят света по-лесно, и всички природни ресурси да са за тях. Да не им се даваме, хора, да не им позволяваме да ни поджендърят!!!