Last news in Fakti

13 Декември, 2013 14:14 1 873 1

Пинк оплю Майли Сайръс

  • пинк-
  • майли сайръс-
  • жена на годината

Певицата получи награда Жена на годината

Пинк отново се заяде с по-младата си колежка Майли Сайръс, като не пропусна да захапе и друга провокативна звезда – Лейди Гага.

Вчера Пинк беше коронована за Жена на годината от списание „Билборд“.

Още докато беше на червения килим Пинк изпадна в истеричен смях, когато журналист й подметна: "Ти си вдъхновение за много от по-младите изпълнителки като Майли Сайръс и Лейди Гага...“ Между пристъпите от смях тя заяви: „Нямам какво да кажа за това. Надявам се, че вдъхновявам жените да се обличат, а не да се събличат.“

Докато приемаше отличието Пинк изнесе доста интересна реч. Въпреки че с радост прие наградата си, тя искаше да назове някои други много заслужили имена.

"Благодаря за оказаната ми чест! Ако сте на мое място, ще си помислите за всички други хора, които заслужават тази награда много повече от мен. Не мога да повярвам, че избрахте точно мен вместо Хилари Клинтън, Анджелина Джоли, Малала Юсуфзай... Но това не са единствените имена... съществува и Майли Сайръс", каза певицата.

"За нея, разбира се, ще трябва да гласувате, ако сте много надрусани и си падате по езици", добави иронично Пинк.

Тя добави и друго мнение, което очевидно бе насочено към Сайръс. "Иска ми се тези момичетата да прегърнат своята сила докато са млади, а не да я продават или разменят и да трябва да я купуват в по-късен етап от живота си", обясни Пинк.

Това не е първият път, когато Пинк говори за Сайръс по този начин. През септември, тя нарече колежката си "евтина и вулгарна".

По всичко личи, че Пинк е поредната известна личност, която определено не одобрява скандалното и шокиращо поведение на Майли Сайръс.

Наскоро Деми Ловато също нападна Майли, признавайки, че не всичко е само купони, пиене и дрога и младите хора не трябва да имат този пример. Шиниъд О'Конър пък написа отворено писмо на Сайръс, в което я прпеедупреди да не стъпква "таланта си, позволявайки си да бъдеш предлагана като проститутка, независимо дали музикалният ти бизнес или самата ти ще бъдеш сутеньора".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Майли Сайръс е б.....к.Бойкотирайте я като не купувате нищо с лика на Hanna Montana на децата си.