Last news in Fakti

14 Декември, 2023 09:41 3 774 5

Филип Буков се подигра с бившата приятелка на Иван Рълев

  • филип буков-
  • иван рълев-
  • бивша

Актьорът съзря меркантилност в думите ѝ и направи забавно клипче

Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени и не спира да им се подиграва в социалните мрежи. Така под обсега му попадна бившето гадже на победителя от "Игри на волята" Иван Рълев, пише show.blitz.

Ученикът на Стефан Данаилов направи за смях момичето, което на финала на риалити формата се появи в подкрепа на Рълев, но така и не успя да каже дали са заедно или не. А Филип Буков съзря меркантилност в думите ѝ и направи забавно клипче.

Рълев поиска от Йоана да бъдат отново нещо повече от приятели, а тя категорично заяви, че "това ще се реши след финала, когато излезе победител".

Буков веднага разтълкува нейното поведение по следния начин: "Значи, ако вземе, че спечели 100 000 лв. - може да сме заедно. Ако не - аз влизам в качеството си на негов най-добър приятел."

Филип Буков се пошегува и с още една девойка, която пусна в мрежата клипче, в което казва, че "ако сте мъже и сте под 180 см, да знаете, че за вас е много по-вероятно в живота ви да попаднете в женската категория само приятел". Актьорът се забавлява с това изказване и направи свой вариант, с който се обърна към въпросното момиче и още много като нея с думите: "Ако сте жена и имате еднакви джуки, брадичка, цици, скули, ползвате едни и същи филтри и на живо не можем да ви познаем, по всяка вероятност ще попаднете под категория еднаквите".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    29 1 Отговор
    Хахах браво обществото трябва да ги навира такива в кучи ъз

    Коментиран от #4

  • 2 незнайко

    7 0 Отговор
    Колкото по скоро Рълев разкара тази негова "ПРИЯТЕЛКА" толкова по добре за него ! Гледал съм епизода и също ми направи ЛОШО впечатление изказванито И !!!
  • 3 Кую

    1 0 Отговор
    Наричат се мазути.
  • 4 тцтцт

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Исторически парк":

    Какво ти е виновно кучето бе?
  • 5 Обективно

    2 2 Отговор
    Този Филип ми падна в очите. Харесваше в сериала за татковците, ама с това вече не. Еми нали самият Рълев каза, че са се скарали точно преди да влезне в Игрите. Нормално е момичето да каже, че ще се разбере дали са заедно след финала като се видят и говорят без камери. Какви 100 хил го гонят тоя ?! И какво са 100 хил днешно време ?!