Last news in Fakti

16 Декември, 2023 12:11 2 311 7

Ема Уотсън с откровения след като сложи край на актьорската си кариера

  • ема уотсън-
  • elle

"Толкова се радвам, че се отказах от актьорството.", споделя актрисата

Ема Уотсън с откровения след като сложи край на актьорската си кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Ема Уотсън се снима за корицата на британския Vogue и разказа пред изданието колко се радва, че е спряла да се занимава с актьорство. Според актрисата, след като се е отказала от актьорската си кариера, тя се е почувствала много по-свободна.

Уотсън споделя, че понякога имала чувството, че героите, които играе на екрана, са "много по-истински" от нея.

"Толкова се радвам, че се отказах от актьорството. Чувствам, че имам свой собствен глас, творческо пространство и свобода, каквито нямах преди: станах по-самостоятелна. Толкова се радвам, че си позволих да се отпусна от хода на нещата за малко, да не знам какво ще се случи по-нататък. Като знам къде се озовах сега, не бих разменила свободата си за нищо", споделя тя.

Какво се е случило с Уотсън след края на ролите?

Ема казва, че като се е фокусирала върху себе си, е придобила нова гледна точка към Холивуд, където постоянно е заобиколена от красиви и успешни хора. Според нея всичко това няма значение, ако не си доволен от себе си, когато камерите не са насочени към теб. Тя добавя, че благодарение на отказа си от кариера е успяла да намери време за много важни неща: например да учи творческо писане в Оксфорд.

"Тъй като кариерата ми се разви много бързо, решението да отделя време за тези неща ми се стори много важно", кавза тя.

Актрисата не се е снимала във филми от четири години. Pоследната игрална продукция, в която Ема Уотсън се е снимала, е "Малки жени" на Грета Геруиг (която преди ден бе обявена за председател на журито на фестивала в Кан). Сега тя се концентрира върху обучението си. Освен това актрисата е отворила компания за производство на алкохолни напитки заедно с брат си, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Госъ

    8 0 Отговор
    И аз да имах няколко милиона долара отделно приходи от реклами чат пат бих се отказал от работата!
  • 3 Хърмаяни

    8 0 Отговор
    е започнала да вари ракия с брат си???

    Коментиран от #6

  • 4 Дааа

    4 1 Отговор
    Ема Уотсън с откровения след като сложи край на актьорската си кариера,ще се пробва професионално във филми за възрастни... след лека нощ.
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Аресвам е !А Мусака може ли да готви ?
  • 6 Мхмммм

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хърмаяни":

    Ще ме убиеш :D :D :D Но да, и аз така разбрах, Хърмаяни ще се посвети на правенето на алкохол за да й върви творческото писане.
  • 7 глоги

    0 1 Отговор
    Последната игрална продукция, в която Ема Уотсън се е снимала, е "Малки жени" на Грета Геруиг (която преди ден бе обявена за председателКА на журито на фестивала в Кан).