Last news in Fakti

17 Декември, 2023 11:09 2 676 1

Хали Бери с впечатляваща визия (СНИМКА)

  • хали бери-
  • визия-
  • рокля

Дори и на 57 години Хали Бери не спира да удивлява с чувството си за стил

Повече от тридесет години Хали Бери блести на червения килим и на всякакви светски събития. Но и до днес тя си остава еталон за младост, красота и женственост.

Дори и на 57 години Хали Бери не спира да удивлява с чувството си за стил. Наскоро тя се появи на международен филмов фестивал в зашеметяващ вид. Беше облечена в златист панталон. Изглежда богато, но не бе никак претенциозно.

Под дългото сако се показа деликатно тюркоазен дантелен сутиен, който придава пикантност на тоалета.

Хали Бери с впечатляваща визия (СНИМКА)
Снимка: Интернет

Няколко дни по-късно тя отново се появи на червения килим, за да удиви феновете с невероятна „гола“ рокля от Elie Saab.

Това облекло от модната колекция есен/зима 2023 г. е богато украсена, рококо интерпретация на тенденцията за голи рокли. Напълно прозрачният корсаж е зашит навсякъде със сложна бродерия в искрящи златни, сребърни и черни пайети. Вталеният силует и пълната пола подчертават тънката талия на актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    0 4 Отговор
    Еталон за младост, красота и женственост си остава и "Хубава-та жена"-Джулия Робъртс. Българките също са еталон за красота. Например Петя Дикова.