Last news in Fakti

21 Декември, 2023 13:15 1 811 5

Сравниха новия Ерген с любима турска звезда (СНИМКА)

  • александър младенов-
  • къванч татлъту-
  • ергенът

Според някои от потребителите младият бизнесмен има огромна прилика с Къванч Татлъту

Въпреки че има няколко месеца до началото на третия сезон на любовното риалити "Ергенът", бизнесменът Алек Младенов, който ще търси жената на живота си в шоуто, вече предизвиква не малко коментари.

Едни му симпатизират, други - не. Някои го укоряват, че е тръгнал да търси любовта именно в риалити предаване, други пък му пожелават късмет. Както е известно, в изминалите два сезона на "Ергенът", главните действащи лица - Виктор и Евгени, имаха различно развитие в личния си живот, след края на шоуто. Бившият гребец не остана с избраницата си Виктория Капитонова, докато пианистът и до днес е щастлив с моделката Валерия.

View this post on Instagram

A post shared by Ергенът (@ergenat.btv)

Безспорно обаче една от най-дискутираните теми по отношение на новия ерген Алек е визията му, пише dir.bg. Коментарите особено много се засилиха, след като излезе и първият по-дълъг трейлър с него. Според някои от потребителите младият бизнесмен има огромна прилика с една от звездите на турското кино и телевизия Къванч Татлъту. Както е известно Татлъту е определян като един от секссимволите в южната ни съседка.

Други отново търсят прилика между Младенов и звезда от турските артистични среди, като според мнозина, визията му много повече се доближава до тази на Керем Бюрсин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е, след 5века

    2 3 Отговор
    Все на някой турчин ще да прилича, може и на някой съвсем неизвестен.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Илиева

    6 1 Отговор
    Каква визия,какви пет лева???Само това,че участва в това долнопробно шоу е достатъчно що за мъж е това лице…Добре за пари и слава е,но къде е достойнството??За участничките да не отварям дума,че не е удобно…Къде е СЕМ??Хрантутници нещастни.🤮
  • 3 да, ама не

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Е, след 5века":

    Турците не са руси.
  • 4 ха, ха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Е, след 5века":

    Къванч Татлъту е с балкански или руски предци,очеизвадно е...та толкова за 5те века.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.