Last news in Fakti

22 Декември, 2023 13:32 2 360 13

Мъжете се съмняват, че жените винаги лъжат за тези 5 неща

  • подозрения-
  • съмнение-
  • връзка-
  • мъже-
  • жени-
  • лъжи

Съмнението се прокрадва във всяка връзка

Мъжете се съмняват, че жените винаги лъжат за тези 5 неща - 1
Снимка: Shutterstock

Подозрителността може да пропълзи и в най-здравословната връзка. Дори да си имате пълно доверие, има няколко неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят признаци, че всъщност ги лъжете, а подозрението не може да ги напусне.

Нещата, за които мъжете мислят, че жените най-често ги лъжат са много. Но ето 5 от тях.

  • 1. Бройката

Броят на мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете - абсолютно винаги, пише Bulnews. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея.

  • 2. Сравнението с бившите

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

  • 3. Плащането на сметките

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна.

  • 4. Ревността пречи

Мъжете ревнуват, дори да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го показват по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревност, повечето жени не лъжат, когато казват, че не им е приятно да бъдат ревнувани без причини и поводи. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото показващо любов и загриженост. Притежателното поведение на мъжете дразни жените и те не лъжат, когато казват, че не им е приятно.

  • 5. Когато казваме, че сме сериозни

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани. Много от тях смятат, че жените си играят с тях, като с играчки. Имали са лош предишен опит, наплашени са или просто са повлияни от приятелите си – без значение каква е причината за това, те често не вярват на жените, когато те им казват, че са сериозни и не биха ги разигравали.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    17 2 Отговор
    Ще ви кажа топ фрази на жените , които безпогрешно показват , че вече сте загазили !
    1. Имам нужда от лично пространство.
    Слага пароли на телефона , излиза " сама с приятелки " , преспива в приятелки , и подобни лъжи !
    2. При някакъв спор - Като не ти харесва , не те задържам !
    Вече ти е намерила заместник , но още не е избрала , за да не се мине.
    3. С него сме само приятели !
    Не бъдете балъци ! Огледайте се в широкото си обкръжение , и вижте , колко мъжко - женски приятелски двойки ще забележите - николко!
    4. Другите мъже не са като тебе..... другите мъже не правят като тебе......
    Мисля , не трябва да ви казвам , че вече има " други мъже " около нея!
  • 2 Соваж бейби

    7 4 Отговор
    Много неща не разбирам в мъжката психика те са друго нещо жената е по умна ,но ?От какъв зор трябва да им се дава обяснение с колко мъже е била жената преди тях ?С бившите бройки ли ще трябва да си лягат не сме като при някой племена с много жени които живеят заедно и ще не ще познават кой знае още какво тяхна си работа не ме интересуват!С миналото на жената ли ще живее мъжа в насояще и бъдеще или те двамата без другите подробности?Същото важи и за жени които постоянно чоплят за бившите ?Всяка емоция е различна и уникална с един човек не можеш да правиш извод от минали връзки с изключения на алкохолоци,хазартна мания ,затворници бивши,лъжец те са деуго нещо

    Коментиран от #5

  • 3 Зайо-байо

    8 5 Отговор
    Жените са най големите лъжесъздания...лъжат за всичко и по всяко време. Кучето ми никога не ме е лъгало! Когато ходи до тоалетната..е до тоалетната, а Тя отива там да се халосва по телефона, скришом да ми крои шапка!

    Коментиран от #8

  • 4 5:0 за мен

    12 2 Отговор
    Не питам за бройката. Тя си личи от поведението и отношението.
    Не се сравнявам. Винаги ще има някой в нещо по-добър от мен. Ама и аз съм добър в доста неща.
    Плащаме по равно, освен ако някой има повод и желание да почерпи.
    Не ревнувам. Тя не е моя собственост. Ако не ми харесва да си хваща таксито.
    Сериозен съм и това не се обсъжда.
  • 5 Ехото...

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Я да анализирам изказването ви! Мъжете и жените се лъжат най много за бройките. Мъжете завишават , жените занижават. Градивното поведение е не само да не се пита , а човек наистина да не се интересува , защото иначе нито мъжете , нито жените ще постигнат духовният покой , необходим за една здрава връзка. Това е вярно. Невярното е , че жените са по умни! Умнотата , или глупостта се обуславя от личностните качества на индивидите , а не от техният пол. Пример - показател за ниската женска интелигентност е , че всички лъжат по един и същи начин! Учудващо , но факт!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ехото...":

    Има ли значение бройката приятелю ?Когато един човек се чувства добре с някой и се допълват не ходи да се крие по хотели и барда..и нали?Освен ако не търси само пари или ако либидото не ти е в повече това е болест няма лечение докато го можеш търсиш някой като животните дойде им сезона ако не е диво пускаш оферта търся женско или мъжко куче ...после делим на полвина малките или даваш само едно малко...Ако хората са сериозни си гледа семейството.Това че си сменил няколко къде е причината ?За да прецениш че ти харесва шоколад с ядки и карамел нали трябва да опиташ млечен,без ядки с друг пълнеж за да избереш най доброто по твоят вкус?

    Коментиран от #9

  • 8 между другото

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Зайо-байо":

    От зайовците стават хубави шапки ...
  • 9 Идън

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Леле Соваж, това с шоколадите ме утрепа... Както казва Форест Гъмп-,,Животът е кутия шоколадови бонбони...,, :Ма нали трябва да опита човек поне 5-6 за да може да избере... а не да чака да му се падне. И е важно като си избрал да не се изкушаваш да опитваш повече в бъдеще. А мъжете по- лесно се изкушават..

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Идън":

    После идва преяждане или не ти се яде повече шоколад както етапите в живота млади ,стари сега хапченца продават ама на стрците сърцето им дава на късо.Та това е мъжкият проблем и фантазии имат нужда от цялостен ъпдейт ,женският модел е по савършен и дава поколение .Може би това е причината създателят ни да не е обърнал много внимание на мъжкия проект и му е дал по тежкофизически труд .Доказателството е много богат може и старец какво прави или новозабогатял на години с хубаво семейство без развод 99 на 100 %. Види се с милиони тръгва да търси жени на годините на дъщеря си,жени се за тях и си мисли че е обичан защото мадамата харесва парички но се чувства обичан и оценен а тези които нямат пари за комплексарите пиша жената го лъгала,търсила друг с пари...тя може да иска малко спокойствие обаче комплекса бие в главата и се ражда ревност .Рядко срещано явление е мъж нормален с малко пари и да не критикува жена си просто да си живеят живота мирно и тихо и единия и другия има нужда да излезе говори с някой това не значи че веднага си заменен

    Коментиран от #11

  • 11 Идън

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Точно така е! На мен ми звучи много тъпо това мъжът да се съмнява в бройките на жена си... щото той е бил отец Ередия ли преди нея... и не е имал бройки... Моя приятелка се пазеше за ЕДИНСТВЕНИЯ и той я преби защото не е била с друг- все едно никой не я е пожелавал и е била смотана... Сега я е затворил вкъщи и не и позволява да работи- а той си хойка и бройка... Нелепо е да се говори за тези неща ...

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Идън":

    Въх Боже горкото момиче ,дано да успее да избяга ,развод по далеко от такъв.То и чувства да има се изпари този нещастник има късмет че не съм му свекърва аий бедна му е фантазията как си намери майсторката на жалкия си живот после ще го хвърля в полицията от там директно ги пращат в затвор такива мъже по бързата процедура.Има и такива дето робуват на стари традиции и разбирания от едно време разни сватби с бял чаршаф и червени петна сватосани още малки деца мале мале тежка е кармата на някой хора,но могат да си я промени избора е в техни ръце и желание.Повече решителност ,смелост и късмет на това момиче Бог да го пази си хване живота в свои ръце защото е кратък и хубав

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Тя го обича . Не може да си представи живота без него... Не се карат... Той я приема като даденост. и е ревнив.... Не ги разбирам.