Last news in Fakti

22 Декември, 2023 11:45 1 007 7

Шер е приятелка с всичките си бивши гаджета

  • шер-
  • бивши гаджета-
  • приятелство

Певицата наскоро призна, че все още поддържа взаимоотношения с предишни любови, дори и да е във връзка

 Шер е приятелка с всичките си бивши гаджета - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Любовният живот на Шер е нещо повече от поредица от заглавия в таблоидите. Певицата наскоро призна, че все още поддържа взаимоотношения с предишни любови, дори и да е във връзка.

В подкаста "Table Manners" тя разказва за приятелството си с всички стари гаджета. Сподели пред водещите Джеси и Лени Уеър, че вярва в значението на това да харесваш някого истински, преди да започнеш интимни отношения с него. "Близка съм с всичките си бивши. Наистина близка. Имам чувството, че трябва много да харесваш някого, преди да си легнеш с него", заяви Шер. Тя обясни, че ако няма основа за приятелство, след раздялата не остава нищо. Тази философия е причината, поради която е успяла да поддържа приятелства с екс-партньорите си.

Тя разказа и за една от големите ѝ любови - Сони, когото за първи път срещнала в началото на 60-те години. Първата ѝ мисъл за него била колко "готин" е той, което по-късно води до първата им вечер, в която танцуват заедно. Двамата започнали връзката си през 1964 г., а през 1969 г. посрещнали сина си Чаз, който сега е на 54 години. Пътищата на двойката обаче се разделят през 1975 г. За съжаление Сони умира през 1998 г. на 62-годишна възраст в резултат на ски инцидент, пише dir.bg.

След това Шер се среща с Грег Олман, за когото се и жени през 1975 г. Година по-късно, през 1976 г., се ражда сина им - Илайджа Блу, който сега е на 47.

Към днешна дата Шер отново е на крилете на любовта. Новото ѝ гадже е с 40 години по-млад от нея и се казва Александър. През май имаха кратка раздяла, но отново се събраха и бяха забелязани на ревюто на "Valentino" по време на Седмицата на модата в Париж през октомври, припомня Daily Express.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Корго

    0 1 Отговор
    Жалко за името ти ! Не си Божи дар а .....
  • 3 Да,да

    2 1 Отговор
    Те не са много останалите живи.
  • 4 хикс

    1 0 Отговор
    Важното е , че не казва , че са я насилвали .
  • 5 1111

    2 0 Отговор
    Тя може да мисли, че са и приятели, но какво мислят те...
  • 6 Идън

    3 0 Отговор
    ,, През 1969-та посрещнали СИНА си Чаз...,,- Чаз носи името си и става син през 2009-та- т. е. когато Частити е на 40 години променя женския си пол в мъжки и сменя името си. Това е 11 години след смъртта на Сони- той превърна грозното пате в лебед . А бяха страхотен дует Шер-,, Работата никога не свършва,,,,Малък принц,,- хитове за времето си.
  • 7 Меломанът

    0 0 Отговор
    Ами че 6то май поне половината сиотидоха бе.. Сони..Алман... както и да е. Личният и живот си е неин . Важното е че има велики хитове. От всички разбира се , най-талантлив бе Сони Боно. Който с песните си я направи звезда... R.I.P. Сони