Last news in Fakti

25 Декември, 2023 13:47 1 594 9

ТОП 10 на личностите на годината според сп. People за 2023 г.

  • личност на годината-
  • тейлър суифт-
  • хора на годината-
  • 2023-
  • people

Тейлър Суифт категорично е сред тях

ТОП 10 на личностите на годината според сп. People за 2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Тази година в Холивуд се случиха много неща, твърдят от "People". Имаше мемоари за всичко и всеки, чупещи рекорди концертни турнета, филм за единствената и неповторима Барби. И тези знаменитости бяха част от най-оборотните истории в новинарския поток, забавлявайки ни на стадионите и на големия екран, пише Dir.bg. Вижте 10 от 25-те в списъка с най-интригуващите хора на "People" за 2023 г.

Тейлър Суифт

Суифт е стъпила на върха на света - и има повече контрол от всякога, докато приключва най-успешната си година досега. Нейното рекордно турне "Eras Tour" (3,5-часов спектакъл, който се състои от 10-те ѝ албума и създаде исторически концертен филм) помогна за издигането на певицата до статута на милиардер, съобщи Forbes през октомври. А 12-кратната носителка на "Грами" остава сила в поп културата, на фона на новия ѝ романс с Травис Келс от "Канзас Сити Чийфс".

След 17 години живот в светлината на прожекторите, "тя знае кога, къде, как да популяризира своята работа, но също така знае кога, къде и как да бъде нормална и да бъде човек, който просто живее живота си", казва Тим Макгроу пред "People" за Суифт, чиито приятели и колеги я описват като много лоялен човек.

Джереми Алън Уайт

Номинираната за "Еми" звезда от "The Bear", приветстван от критиците като един от най-добрите сериали по телевизията, и биографичния филм "The Iron Claw", все още е шокиран от споходилата го слава. "Изненадва ме", казва той. "Но аз ще я взема! Ще взема каквото мога".

Холи Бейли

Половината от музикалното дуо "Chloe x Halle", Бейли нашумя на големия екран през май като Ариел в "Малката русалка" на "Дисни". "Сюрреалистично", описа тя осъществяването на детската мечта на безброй млади цветнокожи момичета. Сега се е съсредоточила върху най-новата си роля, Нети в "The Colour Purple".

Бионсе

Това беше година на енергия благодарение на Queen Bey, която рисуваше градския пейзаж, където и да спираше на нейното свръхмодно, досущ като дискотека световно турне "Renaissance World Tour", второто най-печелившо на жена артист. Този месец нейният очакван концертен филм покори кината, канейки всички в незабравимото шоу. "Времето", разкрива Бионсе там, "е най-голямата ми пречка".

Марго Роби

Барби е била икона, астронавт и кандидат за президент, но тази година тя стана истинска филмова звезда благодарение на Роби. Идеята за филм за Барби отлежава в Холивуд с години, преди изненадващо да стане факт, с колосалните 1,4 милиарда долара в боксофиса. "Никога няма да забравя, след като говорих с режисьора Грета Геруиг в продължение на години, как един ден седнах и прочетох сценария", спомня си Роби.

Лили Гладстон

Тя тъкмо обмисляла смяна на кариерата си - от актьорство да скочи във вълнуващите бразди на селското стопанство, когато Мартин Скорсезе я избира за ролята ѝ в "Убийците на цветната луна" - истинската история за управлението на терора на Осейдж. Партнира си с Леонардо ди Каприо. За добрата си работа като коренна жена, индианка, чието семейство е убито заради богатата им на петрол земя в Оклахома, тя печели възторжени отзиви и намеци за "Оскар". Цялото внимание тя казва, че чувства "много сюрреалистично", и би била първата индианка, номинирана за най-добра актриса.

Педро Паскал

Звездата от "Последните оцелели" и "The Mandalorian" също беше постоянно присъствие в новините и социалните медии. От буйната му реакция на концерт на Бионсе до авангардния му външен вид на Met Gala, феновете на Паскал просто не могат да се наситят на своя "татко".

Принц Хари

Принцът се показа, както никога досега с бестселъра си "Spare", разкривайки това, което той нарече "доброто, лошото и всичко между тях" на живота зад стените на двореца. Почти четири години след като се раздели с короната и се отправи към Калифорния с Меган, ход, който разруши непоправимо отношенията с баща му и брат му, Хари гледа към бъдещето. Както той каза пред "People" през януари: "Чувствам, че съм точно там, където трябва да бъда и точно там, където моето семейство трябва да бъде".

Памела Андерсън

В бестселъра си "Love, Pamela" и хитовия документален филм на Netflix, звездата от "Спасители на плажа" разкри трогателна уязвимост и тиха сила.

Излизането без грим на Седмицата на модата в Париж спечели още повече възторг. "Много е освобождаващо да се чувстваш комфортно в собствената си кожа", каза тя пред "People". "Нямам нужда да се правя на готина пред никого. Мога просто да бъда себе си".

Джейкъб Елорди

След ролята си на звезда в "Euphoria" на HBO, австралийският актьор се задълбочи в още по-големи проекти тази година, включително трилъра "Saltburn" и "Priscilla" на София Копола, в който той играе късния Елвис. Затова му се наложило да понатрупа повечко килограми. "По време на снимките бях най-дебел в живота си".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 в тези топ класации

    17 1 Отговор
    само ку рволяк,треволяк и джендита.
  • 4 Списание Пипъл

    6 2 Отговор
    Това не е класация за "личност на годината", за киноактриси и певици.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Миле Китич

    6 0 Отговор
    А аз къде съм?!!?!??!

    Коментиран от #8

  • 7 Политкоректен

    5 0 Отговор
    Има ли поне един инженер, физик, химик, архитект в тази класация? Не? Според вас още колко години надрусаното ви население ще бъде номер 1 във високите технологии, преди някоя по-интелигентна нация да ви издърпа изтривалката изпод краката? Пък после ще се усетите колко сте зле.
  • 8 Лепа Брена

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Миле Китич":

    В класацията на пернишкото списание "Кюмюр тудей".
  • 9 Дупничанин

    0 0 Отговор
    Принц Хари? Ма верно съвсем са изплискали легена.